Summa sidvisningar

måndag 6 januari 2014

Jag vill flytta NU!!!

 Lilla bustrollet Elsa, Fabians kusin kom och hälsade på med sina föräldrar en stund på kvällen. Fabian var så trött att han somnade precis när hon kom. Det hindrade inte Elsa från att busa ändå.
 Hon sprang och hoppade i Fabians myspöl. Kastade sig och stod på huvudet. Den gillade hon verkligen.

 Hon är så söt lilla Elsa, bjöd på massor med kramar idag.

Elsa och mamma Sara
Jag och Fabian tog oss en skön promenad och brände nån kalori i alla fall. Blev en rask tur på 7 km.
Skateboard parken gapade tom och snön lyser med sin frånvaro. Vilken lång, mörk, tråkig vinter vi har.
Fabian somnade och sov över halva promenaden, vaknade till inne på Ica Maxi när vi skulle handla på vägen hem.
Finns det något fridfullare att titta på än ett sovande barn?
Så fort man korkar upp ögonen är det full fart igen och det bara lyser bus i dom :)
Det är tur att Fabian gillar att åka vagn. Fast han är i och för sig van det från början. Har alltid varit ute och gått långpromenader med honom. Brukar ha något med att äta ifall han skulle bli hungrig efter vägen då vi oftast är ute minst en timme.
Rasmus kom förbi idag. Vi började lite smått att leta saker till honom nere i förrådet. I början på februari får han förhoppningsvis sin första egna lägenhet. Han längtar verkligen att flytta hemifrån. Jag börjar på riktigt att faktiskt lite smått längta härifrån också. Det är så tomt och rörigt överallt nu. Skulle göra potatismos häromdagen men hade naturligtvis packat ner elvispen. Idag skulle jag göra våfflor, ja men självklart var väl våffeljärnet nerpackat också. Imorgon ska vi fortsätta på riktigt. Mamma kommer hit och hjälper till så kan hon ta Fabian medan vi rensar i källaren lite. Klockan 9 imorgon ska vi vara på habiliteringen och träffa logoped och dietist få se vad dom har att säga om Fabians sväljsvårigheter.  Med puread mat går det att få i honom mat utan att han sätter i halsen hela tiden. Men det är bara om man matar sakta och låter honom tugga ur riktigt mellan varje tugga. Men det är inte skoj att behöva sitta närmare en timme varje gång. Det gäller att planera maten om man ska iväg någonstans.
När jag går längre promenader brukar jag försöka att komma ihåg och slå på appen Runkeeper för att se hur långt jag gått. Missade att slå på den när jag gick hemifrån men kom på det efter ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar