Summa sidvisningar

onsdag 1 januari 2014

Bloggrape!!!

Att inte frugan har lärt sig efter otaliga facerapes är ett under..Haha lämna inte skit öppet för mannen jävlas gärna :-)

Jag tänkte bara passa på och berätta för er om min hustru Cathrine.. Hon är väldigt dålig på att framhäva sig själv. Mest är det nog för att hon hela tiden tänker på andra. Jag har aldrig träffat en mindre egoistisk människa någonsin. Därför tänkte jag passa på att framhäva henne lite extra medans hon hänger tvätt (åt mig) och leker med Fabian..

Vi träffades för 5år sen. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.. Eller kanske tredje då jag tydligen har tics....

Sen den första dagen har det varit vi och jag har inte fått en lugn stund, tack gode gud.

Cathrine har det största hjärtat jag vet och hon är varm och omtänksam. Jag älskar dig Cathrine.

Hon är verkligen inte den mest romantiska kvinnan i världen men det är inte alltid de stora gesterna som betyder nåt utan de små. Jag menar som sådana saker vi gör för varandra varje dag. Det som folk kallar för vardag. Fast en vardag där man inte tar varandra för givet utan man anstränger sig. Fast egentligen är det ingen ansträngning när man älskar!

Ett exempel bland många är att när vi går förbi varandra så rör vi alltid vid varandra. Bara en smekning när jag lagar mat, eller en hand på hennes fot i soffan. Att jag låter henne titta på Ernst och "låtsas" att jag vill se för det gör henne glad. Att vi åker till Ikea på mitt förslag för jag vet att hon älskar det.. Jag "låtsas" även där gilla det..

Ibland är vi så omtänksamma mot varandra så det blir löjligt. Som när det finns en bit kvar av nåt och båda vill ha den så blir det nästan krig om att få den andra att ta den.. Cathrine får alltid sista biten :-)
För att jag älskar henne och det är sådana små saker som gör kärleken så fin, så underbar. Att offra något litet, vardagligt för sin partner så att man får känna sig lite extra bra och kär.. Sånt som man egentligen inte tänker på..
.
Eller när jag gör det där som ingen vill göra fast hon erbjuder sig. För jag vet att hon vill slippa. Eller att hon går upp med Fabian på natten för att jag ska jobba. Eller att jag gör kaffe, om hon och Fabbe sover lite längre, och häller på termos så det finns när hon vaknar.

Eller att vi skickar 10 sms om dagen till varandra, fast vi pratar flera ggr per dag, och talar om att vi älskar varandra.

Små små "ansträngningar" varje dag som gör att jag efter 5år fortfarande blir pirrig när vi kysser varandra. Att jag fortfarande efter 5 år är lite nervös över vad Cathrine ska tycka om saker jag gör, eller inte gör ;-)

Att jag fortfarande saknar henne direkt jag lämnar henne..

Kärlek gott folk är något fantastiskt och underbart. Och finns den bara där så övervinner man allt tillsammans. Pratar man om allt och delar på allt, med som motgång så blir livet lättare och ljusare. Och det gör vi verkligen! Alltid när jag får se eller höra något kul så är min första tanke alltid, åh jag måste berätta för Cathrine..!! Så kan vi skratta ihop.. Även när det är något tråkigt så är Du Cathrine alltid den första jag vill dela det med... ALLTID!

Vi ska dela på allt ihop, i resten utav våra liv.. Mitt lite längre efter som jag är galet mycket yngre och så.... Skratt som gråt. Medgång och motgång. Lycka och sorg.. Ja helt enkelt allt som livet består av..

Cathrine, du är inte bara en underbar människa och mamma till min Fabian. Du är även en fantastisk mamma till dina andra barn. Du kommer antagligen bli en grym mormor. Nej du är inte bara allt detta. Du är min stjärna, min bästa vän, min idol, min älskarinna, min livskamrat och hustru.. Jag är så otroligt lycklig över att få tillbringa mina dagar med dig. Du är min värld jag lever i och min sanning.

Jag älskar dig!

Mvh din man...

8 kommentarer:

 1. Så fina och kloka ord! Kärlek is the shit ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det några som vet det så är det du och Magnus <3

   Radera
 2. Ååå vad fint skrivet!! En bra bloggrape!♥♥♥ Kram Maritha

  SvaraRadera
  Svar
  1. En alldeles underbar bloggrape! Kram

   Radera
 3. Robban du är helt underbar. Och det är du med Cathrine, självklart Fabian med. Hoppas ni får ett riktigt fint 2014. Kramar till er allihop.

  SvaraRadera