Summa sidvisningar

torsdag 5 november 2015

Omvägar och mumsiga muffins

Fick skjuts till jobbet i morse av dom här två killarna. Fabian gapar förvånat över att jag ska kliva av. Robert skäller för att jag tar kort när det kommer en bil som vill komma förbi. Jag tog allt med ro. Klev av och fotade utan att bry mig i nåt annat ;)
Började baka direkt jag kom till jobbet. Vi skulle ha Bingo på eftermiddagen och då måste jag ju ha nåt gott att bjuda på till fikat.
Bakade kladdkakemuffins med en frosting på Philadelphiaost. 
Dom blev farligt goda!! Receptet är på bilden nedan.
Efter att ha fikat muffins så tog jag en promenad hem efter jobbet.
Tog en omväg på fyra kilometer extra. Skönt att komma hem och ha motionerat redan.
Kom hem till färdig mat och bara att slå sig ner till bords. Jag har en riktigt toppenman jag♡
Den här lilla rackaren han röjer och river överallt han kommer åt. Det är saker precis i hela lägenheten. Det är lite skönt faktiskt när man plockat ihop och han hoppat i säng. Man kan gå utan att trampa på saker, sitta still i soffan en stund utan att behöva studsa uppochner och hålla koll på den lilla busen.
Det är full koncentration när han bygger med sitt duplo. Han är grym på att bygga.
För tre år sedan då var han lite mer stillsam. Men jag älskar faktiskt att han röjer runt. Det är ett av hans framsteg och dom gillar vi.
För fyra år sedan såg jag ut såhär. Men det var då det. Då hade vi inte världens bästa Fabian♡
Man får ju minnen på Facebook varje dag och då dyker såna här bilder upp. Lite skoj faktiskt. 

2 kommentarer:

  1. Kikade in då jag såg bilden som visade en dalatrafikbuss på bloglovin ;). Är nyfiken, såg sedan att det även är Falun och Stadsparken så när jag ändå är här tänkte jag passa på att lämna en kommentar :). Det är trevligt med minnen.

    Efter att ha kikat här lite ser jag även att jag känner igen er från DT och kampen mot kommunens nedläggning. Jag är själv så besviken på den här kommunen ur barnsynpunkt. Min son blev sjuk i somras i en skelettinfektion, och var berättigad sjuktransport eftersom han inte fick gå längre sträckor då det kunde uppstå bestående men för honom. Under två år till nu får han dessutom inte bli sjuk i kombination med ont i benet. Kommunen vägrade betala sjuktransport åt sonen eftersom vi valt friskola. Men att det bara ser annorlunda ut i andra delar av landet är inte samma sak. Det märks så väl att den här kommunen ser sjukbarn som en börda där man kör över alla barn. Jag har ju sett fall efteråt där "kommunalabarn" här i kommunen också vägras hjälp (ej samma sjukdom utan andra) så de argumentet var ju bara skitsnack. Det är trist att man ska behöva kämpa för sina barnsrättigheter tills man ger upp och "gillar läget", samtidigt som den här kommunen vill profilera sig som en sån bra kommun dit alla borde flytta. Borde väl vara; välkommen hit med friska barn, annars stanna utanför kommungränsen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Madde!
      Va kul att du hittade hit :) Ja det är inte rättvist att man ska behöva kämpa så för sitt barn med extra behov. Det är ju oftast jobbigt nog som det bara är...
      Ha det gott och hoppas du tittar in flera gånger! Kram Cathrine

      Radera