Summa sidvisningar

tisdag 3 november 2015

Bad, lek och träning

Idag har vi varit lediga båda jag och Robert. Eller lediga var väl fel ord egentligen. Lediga från våra andra jobb, vi har jobbat med Fabian idag.

Robert som stödjer Movember gör allt för att hans lilla, lilla, ljusa, fjuniga mustasch ska synas på bild.
Sa till honom igår att jag mötte en man på stan vart ögonbryn var yvigare än hans mustasch. Förra året började den synas precis när det var dags att raka bort den igen.
Vi hade tänkt träna själva genom att gå en långpromenad. Men det är ju faktiskt Fabians dag så det blev en förmiddag på badet. 
Fabian fick träna balansen i vattnet. Det tog en bra stund innan han ens ville sätta ner fötterna i vattnet. Först ville han inte i överhuvudtaget. Sen när vi skulle gå upp, ja då ville han absolut inte alls gå upp istället.  
Efter badet väntade ett besök hos specialist tandvården. Jag har varit lite orolig över att smootiesen har satt sina spår på hans tänder men det såg bra ut.

Han gillar absolut inte att man kollar i hans mun. Man får göra det med lite "våld" han är glad igen så fort det är över. Precis som med tandborstningen varje kväll....
Han har blivit duktig på att sätta ner hälarna när han står även utan skor nu. Han har även lärt sig att låta som en ko när man frågar honom. Det är lite som julafton för varje framsteg som kommer. Man blir så himla lycklig.

Som Fanny sa idag, hon blir nästan gladare över Fabians framsteg än Selmas. Hennes framsteg vet man ju att dom ska komma. Med Fabian vet man inte nåt alls. Därför blir alla framsteg lite extra stora när han gör dom.
Jag har gjort en mössa till en tuff liten kille. Han ska få den i försenad present.
Tyvärr råkade jag klanta till det när jag skulle stryka på reflexen. Skulle stå tuffing hade jag tänkt men jag råkade förstöra det trycket så det fick bli prins istället. Bra ord det med och huvudsaken är att man syns i mörkret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar