Summa sidvisningar

söndag 8 november 2015

Grattis alla pappor (som förtjänar det)

Istället för farsdag så firade jag annandagkladdkaka. 

Fabian däremot han firade farsdag för han har ju världens bästa pappa♡ 

Jag kan störa mig lite på hur riksdagen ska styra över hur våra föräldradagar ska delas. Jag tycker i te att man är en sämre pappa för att man jobbar mer och mamman är hemma.

Det ska ju inte behöva bli ett ekonomiskt lidande för familjen bara för att pappan måste vara hemma eller att hans dagar bara fryser inne då det inte finns någon möjlighet att ta ut dom.

Om mamman då har möjlighet och vill vara hemma med barnen varför ska hon då inte få vara det? 
Har man eget företag kanske man inte har en chans att vara hemma med sina barn som pappa. Eller mamma för den delen. Tycker bara att det är översittarfasoner att man inte ens kan få bestämma i sin egen familj och välja hur man vill fördela sina dagar med barnen.

Robert har jobbat mycket för att vi skulle haft råd att klara oss. Men han har ändå alltid haft tid och intresse för Fabian. Han är en alldeles fantastisk pappa.

Det finns pappor som inte alls bryr sig om sina barn. Ja även mammor såklart. Själv har jag turen att ha världens bästa mamma som alltid har funnits där och gör så ännu. Hon har alltid tagit hand om oss och haft tid för oss. Både som barn och som vuxna.
På tal om nåt helt annat så ska vi sälja vår sköna soffa och en av fåtöljerna.
600 kronor för allt om någon är intresserad. 
Fåtöljen går att fälla och har inbyggd fotpall som fälls ut. 

En annan fåtölj har fått sig en rejäl uppiffning. Den är sedan jag var liten så den har hängt med i 40 år. Mina barn har också haft den.
Nu ska lilla Selma få den och jag har klätt om den. Men det kommer jag aldrig att göra om igen!

Det var bland det krångligaste jag nånsin gett mig in på. Det blev allt utom bra men ändå till en förbättring än innan.
Robert lagade sin egen farsdags middag. Pasta med köttfärssås. Det gick tyvärr inte så bra för honom då nästan all pasta hamnade i slasken och han fick koka ny :)

Men allt smakade riktigt bra när det var klart.
Jag och Fabian bakade kladdkakemuffins till pappsen. Fabian som alltid brukar vara duktig att äta har inte haft någon matlust på två dagar.
Idag har han inte velat ha någon mat alls. Lite gröt och smooties har han fått i sig. När han fick syn på elvisparna så ville han genast ha dom.

Han vet att det brukar vara gott på dom. Så även nu. 
Mmm lät han när han slickade rent dom och fick choklad i hela ansiktet :)

Han har ingen feber idag heller men är väldigt förkyld. Vi fick ta en tur med bilen idag med för att han skulle kunna somna.
Lilla skrutt♡ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar