Summa sidvisningar

onsdag 4 november 2015

Hur kan man dra sig för nåt så skönt

Jag har haft en sån extra bra dag på jobbet idag. Vi ska ut på roligheter framöver.
När jag kom hem från jobbet skulle vi ut och gå hela familjen. Men Robert och Fabian hade redan varit ut och Robert stod och lagade mat när jag kom hem.

Jag var trött och helt slut men ville inte vara sämre så jag knöt på mig skorna och gick ut i den mörka fina kvällen.
Gick runt Herrhagen. Så fint att gå runt sjöarna där. Det blir en tur på dryga 8 kilometer. 
Reflexvästen var på och musik i öronen.
Jag går alltid sakta i början. Först efter ett par tre kilometer kan jag öka tempot. Jag får så ont i mina behinnor om jag går fort innan jag blivit varm. Det är ju så himla skönt när man bara tar sig i kragen och går ut! 
Har anmält oss till en föreläsning idag. Har läst boken om "pojkarna" som är en mycket gripande berättelse. Det är pappan till pojkarna som skrivit boken och det är han som ska hålla föreläsningen.
Jag fick faktiskt boken av pojkarnas mamma. Hon hade läst om oss i tidningen och om vår kamp med Fabian att få hjälp och diagnos. 
Fick ett mejl om att min bokning var bekräftad. Men han undrade om vi verkligen var 40 (!!!) stycken som skulle komma. Han anade att nåt gått snett när jag fyllt i antal. 
Haha nä 2 skulle det vara.
Vilken tur att han skrev och undrade. Man fick nämligen kaffe eller te och smörgås i pausen, det hade blivit lite kämpigt att få lov att smocka i sig 40 mackor helt själv.
Fabian  och pappa tog ett skönt bad innan läggdags. Fabian älskar att bada med pappa. Idag var det två skummisar i badet :) 
Synd bara att pappan skulle avsluta badet med ett "bubbelbad" Fabian luktade godare innan badet än efter den lilla stackarn. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar