Summa sidvisningar

söndag 7 september 2014

Promenerat, sytt och fått blommorÖööh!!? Det är när det står om en själv man verkligen märker att sanningen är "lite" förvrängd. Operationen gick ju absolut inte helt fel, Han blödde visserligen mycket efteråt och det var lite otäckt ett tag men så fort han slutade med Fragminsprutorna så blev det ju bra.


Han slog Roy Andersson på fingrarna i "mest läst idag" i alla fall ;) 
Favoritlastbilen vi ska hålla i hela tiden :)
Fabian hade en knasig natt i natt, vaknade flera gånger och kunde inte riktigt somna om. Vid två var jag upp och gav honom välling men han åt inte mycket och ville inte sova heller. När han till slut blev tyst och höll på att somna började grannens säng knarra i ett regelbundet gnisslande ljud. Det är tur dom är snabba för det låter aldrig så länge tack och lov. (Dom hann med ett par gånger till på morgonen med men då var jag vaken så det störde inte mig)


Tjugo över sju var det uppstigning för oss. Fabian har en lastbil som han släpat med sig överallt hela sommaren. Den ska vi hålla i hela tiden och han stoppar i och tar ur sina bilar hela tiden, han kan hålla på hur länge som helst :)


På förmiddagen tog vi en promenad tillsammans. Så himla härligt och promenaderna blir längre för var dag som går och Robert blir piggare. Det syns tydligt på Robert att kilona börjar rasa igen också, vi är på gång igen!! 


Det var hit en urgullig tjej och köpte en tavla idag. Hon hade med sig en blomma till oss. Jag blir alldeles rörd och varm i hjärtat av alla fina människor som finns runt oss. En sån här gest betyder otroligt mycket och jag blir så himla glad så jag finner inte ord för det! 
Tack snälla M!! Vi tar en date på biblioteket nån dag med våra små :)


Jag har sytt lite fler kuddar idag. Dom som finns klara för försäljning är dessa på bilden. Den röd/vit/gröna är 50*50cm dom i silver 30*50 Priset är 150:- för kudde och 120:- för endast kuddfodral. Dessa tyger nedanför är dom jag har kvar att sy av, förutom det svarta som just blev sålt. Jag kan även skicka och priset blir då plus porto.

2 kommentarer:

  1. Det syns verkligen att Robert har gått ned i vikt! Vad kul!! Keep up the good work!!! :-) Karin S.

    SvaraRadera