Summa sidvisningar

fredag 26 september 2014

En perfekt avslutning på en underbar dag

 Brickorna kom från Falu ost och deli och inget annat. Allt var fantastiskt gott och vi blev mer än mätta allihopa, ja nu kan ju inte Robert äta så mycket i och för sig. Det kommer nog att dröja innan vi kan gå ut och äta tillsammans. Robert blir totalt utslagen efter varje måltid och då är det inte mycket han får i sig. Men han har snart gått ner 30 kg så det är ju bra i alla fall, kläderna börjar att hänga på honom. Men han har massor med snygga kläder i garderoben som väntar på att användas.


 Det blev även ett glas Rosé till maten :) 
Mamma var ju här med oss på kvällen så jag kan väl passa på att berätta en till sak om hennes strapatser och upptåg. 
Hon reste ju som sagt ganska mycket med sitt jobb. Hon skulle till Göteborg även denna resa har jag för mig. Hon hade lagt fram alla kläder hon skulle ha med sig, det blev ju lite finkläder eftersom dom ofta var ute på fina middagar på kvällarna. 
Det blev lite bråttom när hon skulle iväg så hon tog väskan som stod i hallen och sprang iväg till tåget.
Hon hade en arbetskamrat med sig också och dom skulle dela rum på hotellet. När dom är framme där så ska dom klä om för att gå ut och äta.
Mamma lägger upp sin väska på sängen, öppnar den....och den gapar helt tom. Alla kläder ligger fortfarande fint hopvikta kvar hemma på sängen...
Hon fick låna kläder av sin arbetskamrat men dom drog inte riktigt samma storlek så det blev väl lite sisådär :)
Dom hade med sig en stor dalahäst och dom är inte billiga, den lyckades bli stulen. Eller om den bara fick nog och rymde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar