Summa sidvisningar

lördag 27 september 2014

Det är nåt fel på min röv (och hjärna)

Gammal bild från när vi var på maskerad, Robert trivdes i klänning ;)
Bilden har inget att göra med det jag skriver men jag tycker den är lite kul. Tappade bort min mobil igår. Felix var här så jag lånade hans och ringde till min.

Hade både ljud och vibration på. Vi lyssnade noga allihopa när jag ringde, stängde av ljudet på tv:n för att kunna höra riktigt. 
Men det var helt tvärtyst. Inte ett ljud eller durr nånstans. Felix gick omkring i lägenheten medans jag ringde för att lyssna om han kunde höra den nånstans. Va sjutton! Den kunde ju inte bara ha försvunnit för jag visste att jag hade haft den sen jag kom hem. 

Reste mig för att gå runt och lyssna jag med. Där låg den. Jag hade suttit på den hela tiden. Måste ju vara helt bortdomnad i röven, och ljudisolerande...Hade inte känt en enda vibration och det hade varit helt knäpptyst när jag ringde! 

Tog upp mobilen och kollade på den. Mäh, har du ringt? Säger jag till Felix. Han och Robert kollar på som om jag vore helt dum i huvudet och inte bara känslolös i bakdelen...
Ja, jag var visst helt korkad i skallen också, det var ju jag själv som ringt....
Ibland blir man lite trött på sig själv.

Nu väntar jag på att Fanny ska komma in och hänga med oss. Robert är borta hela dagen och jag och Fabian ville ha lite sällskap :)

Ps. Till dig som skickade den fina hunden har jag skickat ett pm på Facebook :)

2 kommentarer:

  1. Hahahahaha du är ju lika rolig som mormor! Skrattade så hela Alice hoppade nu när jag ska lägga henne. Bara tur att hon inte vaknade hahaha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kände mig lite som mormor faktiskt ha ha :-)

      Radera