Summa sidvisningar

fredag 5 september 2014

Fick beröm av min terapeut för min kreativitet

Dom här tavlorna är lite större och kostar 200:- /st


Dom här tavlorna är mellanstorlek och kostar 150:- /st
Dom minsta tavlorna är kylskåpsmagneter och kostar 40:- /st Dom två bredvid kostar 100:- /st
Nu ska inte det här bli någon köp och sälj blogg. Jag ska göra en Facebooksida för mina saker, bara jag fått ihop lite grejer. Men om man vill köpa något eller undrar om nåt så går det självklart bra att fråga här på bloggen.


Var till min terapeut på mitt tredje samtal idag på eftermiddagen. Jag fattar inte att det inte ska gå att prata utan att tårarna rinner. Fast det blir mindre för varje gång så det är väl ett bra tecken. Gick till och med hem utan solbrillor idag. Ögonen var väl lika stora som på en mullvad i dagsljus med det struntade jag i! Har inte sminkat mig på hela sommaren, har inte varit någon ide´när allt varit upp och ner och tårarna runnit titt som tätt. Fast i sommar var det faktiskt rätt mycket bad också som hade tagit bort sminket. 
Jag har så svårt för att ha tider att passa. Det blir en stress och press som gör att jag känner ett tryck för bröstet och får ångest. Det är bättre i så fall att jag har tiden att passa på förmiddagen för att annars blir nästan hela dagen förstörd.
Då går jag bara och väntar på den där tiden jag ska passa. Fånigt men just nu är det så det känns och inte är jag dum i huvudet för det jag är bara lite överansträngd. Min hjärna har väldigt svårt att varva ner och stänga av.
Fick göra en andasövning som verkligen fick mig att slappna av idag. Jag glömmer bort att djupandas och det blir att jag till slut får ta djupa suckar för att få luft och det blir ett tungt tryck över bröstet. Nu har jag haft två tider att passa den här veckan.
Det kan göra mig helt slut. Igår skulle jag träffa läkaren på Previa, ännu en ny läkare. Det blir så drygt att behöva berätta allt om och om igen för olika personer man ska träffa. Jag blir helt slut efteråt.
Men jag hade tur igen och läkaren var alldeles underbar och förstående. Hon skulle se till att jag får träffa henne igen nästa gång det är dags för ett läkarbesök. Det betyder otroligt mycket för mig.
Tack min älskade familj för att ni står ut med mig när jag är lite upp och ner. Jag fick i alla fall beröm för att jag börjat att sy och pyssla. Det gör att jag inte bara sitter och grubblar utan får utlopp för mina känslor i att göra saker och ha tankarna på annat än grubbel som ändå inte leder någon vart. 
Kram C
 
Dom här tygerna ska bli kuddar imorgon medans Fabian sover :)

2 kommentarer:

  1. Liknande dalahästtavlor har jag också gjort förra sommaren ;)

    SvaraRadera