Summa sidvisningar

måndag 29 september 2014

Äpplet faller inte långt från trä`tFabian korkade upp dom blå strax efter klockan 06. Han gillar verkligen hunden vi fick, släpar runt på den och leker med den jättemycket :) 


Efter välling och morgonkaffe tog vi en promenad i solen. Friskt och skönt ute och höstfärgerna börjar komma mer och mer på träden. 


Vi kollade på änder i Kålgården innan vi kunde gå vidare, han gillar när dom kvackar och jag härmar dom :)


Vattnet var lugnt och stilla och dom hörstfina träden speglade sig i vattnet. Vi gick en tur på 7,5 kilometer. Det är tur att vi gillar promenader båda två så det inte bara var en av oss som tyckte om det. Hade två fina vänner på besök idag. Mitt pysslande är verkligen terapi på olika sätt. Jag har hållit mig för mig själv ett bra tag för att jag tycker att det har varit jobbigt att träffa folk. Nu när jag gör en massa saker till folk så måste dom ju komma hit och hämta dom. Det resulterar i att jag träffar vänner, gamla arbetskamrater och bekanta jag inte sett på flera år. 

Det går bättre och bättre, jag kan ju bara säga nej om jag inte orkar träffa någon. Mycket bra träning för min för tillfället lite knasiga hjärna.  


Ibland är den lite väl knasig bara....jag är min mammas dotter kan man säga. Skulle köpa ett motljusskydd till mitt objektiv till kameran. Gick in på fotobutiken och fick helt hjärnsläpp och glömde bort vad jag skulle köpa. Så jag frågade om dom hade såna där koppar som man sätter på längst fram på kameran. Han tittade lite frågande och undrade om det var motljusskydd jag menade. Ja såklart att det var. Hade det inte med mig och det fanns flera olika naturligtvis så det var bara att gå hem igen. 
Tur vi bara bor tvärs över gatan så det är nära. Kom dit med mitt objektiv idag och frågade efter motljusskydd till det och gav honom det så han kunde se vad jag skulle ha. Han tittar på mig och säger Det sitter ju ett på?? Ööh jaha gör det de?! 
Det satt som en svart grej längst fram som han skruvade av och vände på och skruvade på igen, vips så hade jag ett skydd...
Jaha sa jag, det blev ju billigt det här (och pinsamt) här ska man spela lite fotoproffs så är man helt nollad. Det var bara att tacka för hjälpen och gå ut igen :)


Mitt nya pyssel idag blev en liten vimpel till mitt kommande barnbarn. Må hända att tyget ser bekant ut men jag kan tala om att det finns i två färger :) 
Fanny och Jesper har inte gått ut med vilket kön liten i magen har så därför är bilden svart/vit.

2 kommentarer:

 1. Så varm i hjärtat jag blir när han gillade hunden❤️Kram Gabriella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jättekul. Han kommer med den varje morgon :)
   Kram på dig och tack än en gång!
   Hoppas du fick svaret på mejlet

   Radera