Summa sidvisningar

söndag 21 juni 2015

Lekparkshäng

 Vi bakade en kaka och tog en promenad till Nybroparken som ligger alldeles bredvid där mamma bor. Robert fick ta bilen dit då han har lite svårt att gå på grund av smärta. Imorgon ska han till vårdcentralen och kolla upp såret i naveln igen. Ser inte alls bra ut.

 Linnea, Andreas och lilla Oliver kom och gjorde oss sällskap i parken och dom hade kaffe med sig. Det var en fantastisk dag så vi var inte ensamma där.


 Selma har blivit så duktig att sitta själv. Sitter länge utan att falla omkull. Fanny och jag lekte lite med kameran och fotade allt vi såg.


 Mest fotade vi dom här små godingarna såklart. Vi har varit barnvakt åt Selma på kvällen. Fanny och Jesper har varit på bio för första gången på väldigt länge.


 Det var inga problem att ha Selma. Hon somnade i min famn en stund, så mysigt att ha henne så. Nån som inte tycker att det är lika mysigt är Fabian. Det är ju hans mamma. Men i morse var han go med Selma och gav henne både kramar och pussar.

 Selma var det inga problem att fota, var aningens svårare att fånga Fabian på bild. Han är inte still en sekund och det ska vara pinnar och annat med hela tiden.
 Lilla busfrö.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar