Summa sidvisningar

tisdag 18 mars 2014

Fabian imponerar igen

Det var snöstorm ute när vi gick till habiliteringen. Minusgrader och blåst så vi fick klä på oss rejält, Fabian tyckte dock att ena vanten satt bättre i munnen än på handen. Sena var vi också så jag fick nästan springa uppför backen så jag var helt svettig när vi kom fram.
Vi var i stora gympasalen idag och skulle göra lite övningar och ta lite kort.
Här var jag lite sen med min kamera, hade tagit kort med sjukgymnastens kamera åt henne. Men Fabian stod för första gången någonsin på knä en bra stund. Tidigare har han sagt ifrån direkt och blivit jätteledsen men nu gick det riktigt bra.
Testade balansen lite och sitta på röret
Provade ut en ny gåstol som vi ska få då den han har nu är för låg för honom och han får gå med benen väldigt böjda.
På väg mot bänken och stjäla Kickis kamera som låg där :)
Gjorde ett tappert försök om han kunde gå med hjälp av barren men det är han för svag i både ben och armar för att klara av än.
Här chockade Fabian både mig och Kicki! Han stod helt själv!! Och länge stod han på sina ben
Han måste vara otroligt stark i sina ben för han står med dom böjda hela tiden och det är ju betydligt jobbigare än att stå på raka ben.
Tyvärr hann jag inte fota då hon bara höll en hand lite lätt bakom rumpan på honom, han stod på alldeles egna ben. Nu måste vi skaffa ett bord eller bänk här hemma som han kan träna att stå vid. Duktiga Fabian!!!!
När vi kom ut från habiliteringen och skulle gå till affären fick vi en värmechock istället för snöstorm. Vi som klätt oss så mycket när vi gick ut.
Mysig liten gränd i Östanforsområdet. Jag har hittat på telefonnumret till den bra handläggaren jag hade på FK tidigare. Ska ringa henne och rådfråga hur jag ska gå till väga om byte av handläggare....

2 kommentarer:

  1. Min favoritsal på hela Habiliteringen är den där :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var bara vårt andra besök där :)

      Radera