Summa sidvisningar

fredag 27 december 2013

Det nya sättet att umgås

Blomman på bordet har gjort sitt för länge sen, har inte mage att kasta den bara
 Idag hade vi några vänner på besök och naturligtvis skulle dom ha mat också, så det var bara att plocka av bordet från gårdagen och duka fram nytt....
 Fanny och Jesper kom hem från sin kryssning idag, dom hade haft jättekul. Fabian blev glad att ha Fanny hemma igen. Även om det bara blev för några timmar för sen drog dom hem till Jesper.
 Supersnälla Fanny hade en överraskning till mig. Hon hade köpt en lotion som luktar jättegott!

 Den här lilla busfiluren hade mat i hela ansiktet men var lika glad för det. Fick hem kläderna idag som jag beställde från Lindex före jul. Så himla färgglada fina kläder.
Glömde ta kort på dom men ska göra det. Den här Pinguboddyn fick han av Fanny och Jesper i julkapp. Den kommer också från Lindex.

 Alex och Charlie som egentligen heter Alexander och Charlotta är jätteroliga och även trevliga :)
Den här gången stod faktiskt vi för maten. Dom brukar nämligen ha mat med sig och laga till här när vi ätit förut, bra gäster tycker jag ;)
Fick en ny blomma att ha på bordet av dom, perfekt!
 Middagen var riktigt mumsig, baconlindad kycklingfile med fetaostfyllning. Till det en god gorgonzolasås, klyftpotatis, färskt sparris och sallad.

 Fabian skuttade omkring i sin nya fina pyjamas medan vi åt. Sen lekte han och Charlie med favoritleksaken en liten stund.

 Robert och Alex passade på att umgås och prata ut ordentligt. När man inte ses så ofta så tar man ju verkligen tillfället i akt att riktigt njuta av varandras sällskap.....eller?!
 Dom skrattade och pratade tillsammans så dom fick ont i käkarna....eller inte....

Charlie och Alex


 Vi avslutade kvällen med lite ost och kex. Fabian blev trött och somnade med nattlampan som sällskap i mörkret.
Nu sitter vi här jag och Robert...och "umgås"....han vid sin IPad och jag vid datorn :)
Ska skriva färdigt sen resa på mig och gå och ge honom en kyss bara för att han är alldeles underbar och jag älskar honom så mycket!
                                                                      Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar