Summa sidvisningar

tisdag 17 december 2013

Egen salong, skrämmande före och efterbilder!

Fanny före!
 Kanske borde lagt upp någon slags varningstext för före bilderna. Men ni får väl blunda med ena ögat eller skrolla snabbt förbi om det ser allt för skrämmande ut!
 Har alltid tyckt att det varit roligt att hålla på och klippa och fixa med hår. Mina barn kanske inte tyckt att det varit lika roligt. Men vi har sparat in många slantar på det!
Förra sommaren satte jag i löshår på Fanny. Det var inte första gången vi gjorde det men nu gjorde vi på ett annat sätt. Och det här var både lättare och bättre då vi kunde använda samma hår och sätta om det tre gånger.
 Beställde håret på nätet och färgen blev perfekt. Så även resultatet och Fanny var jättenöjd med sitt långa hår.

 Man kan knappt tro att det är samma tjej som på första bilden, men det är det :)
Fanny efter!

Felix före!
 Felix har världen tjockaste och lockigaste hår. Stackarn avskyr sina lockar. Han brukar platta det för att det inte ska bli alldeles krulligt.
 Har alltid keps eller mössa för att dölja sitt stora burr. Idag tog vi fram saxen och kapade en rejäl bit. Slängde även i lite färg och vips så hade vi en ny Felix här hemma!

Mittemellan
 En riktigt stilig kille kom fram under allt hår som var. Såg ut som det låg en stor hund eller något på golvet efter klippningen. Det var hur mycket hår som helst!
Tre kilo hår!!
 Igår var Rasmus här och klippte sig också men han får man inte ta kort på så lätt då åker man på en propp :)

Felix efter!
När Robert kommer hem ska hem också klippas, han har väntat länge på att bli klippt. Ibland när tiden finns så finns inte orken. Men idag då ska han få bli snyggare med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar