Summa sidvisningar

fredag 27 december 2013

En himla rolig kväll!!

Sover skönt i nya åkpåsen
 På förmiddagen tog jag och Fabian och mormor en liten promenad ner till Robert på museet och åt en sallads lunch. Fabians farmor var förbi hemma en sväng och sa hej också.
Vi skulle äta efter klockan 17 eftersom Robert jobbade som vanligt. Mina barn och Elins Dennis kom redan efter tre och hjälpte till att fixa lite.
Fanny och hennes Jesper var på kryssning så dom var inte hemma.
Elin och Dennis hade varit och köpt sig en fina kamera på rean. Man vill ju kunna ta fina foton på sina barn :)
Elin matar Fabian
 Varje år på annandagen så har vi alltid firat jul med mina syskon och vår pappa. Sedan ett par år tillbaka är det bara vi syskon som träffas och vi har så himla kul då!
Vår syster Lina bor med sin sambo Björn i Linköping, blir inte allt för ofta vi ses utan ett par gånger per år. Men vi har kul när vi väl ses. 
Emma, mamma, Fabian och Lina

Mormor får en kram

Finaste mamma

Anna hade gjort pannacotta till dessert
 Efter all julmat man ätit flera dagar i rad så bryter vi alltid av med Tacos på annandagen. Med en smarrig pannacotta till dessert som Anna tagit med sig. Hon frågade innan om någon var allergisk mot något. Nej säger jag och har inte en tanke på att Rasmus inte tål laktos....så typiskt mig! 
Mums med mat

Elin och Dennis
 Dennis fick hålla sig till kaffe och julmust ifall det måste åkas iväg till förlossningen.
Kusinerna Emma och Fabian

Robert får spö av Jerker, dödsgreppet kallas det!
 Vi är väldigt dåliga på att dricka alkohol, om man nu kan kalla det dåligt. Det händer i alla fall inte många gånger på ett år om man säger så.
 Annandagen är en av dagarna det händer, men det bra är att kvällen alltid slutar i tid och vi hänger inte uppe till 2-3 på natten :) Då mår man även bra dagen efter.
Fast det gjorde jag i och för sig ändå för jag drack bara julmust.
Min fina älskade bror Jerker

Hans fina fru Anna som helst inte vill vara med på bild :)
 I sommar ska vi åka ner till Lina och Björn och hälsa på och gå på Kolmården. Har inte varit där sedan mina nu stora barn var små.
Söta syster Lina

Inte ofta Rasmus kollar in i kameran
 Robert var så snäll i morse och gick upp med Fabian så jag fick sovmorgon. Fabian har sovit rätt bra i natt men eftersom han vänder sig till mage och  inte kommer tillbaka så blir det att jag går upp och tittar flera gånger per natt att han ligger bra och kan andas riktigt.
Emma och Anna

Fabian fick fina kläder i julklapp av Anna och Jerker
Strax ska vi göra oss redo och gå till affären och handla lite. Idag kommer Alex och Charlotta och äter lite med oss. Det blir baconlindad kyckling med någon god fyllning har vi bestämt.


                                                                  Kram C

2 kommentarer: