Summa sidvisningar

lördag 21 december 2013

Nu börjar jag bli riktigt trött på allt vad sjukdomar heter!!

Felix poserar i sina snygga kläder


Det är nog inte bara handen det är fel på...


 Blev långtråkigt att vänta så vi roade oss med lite bus och tittut lekar. Jag gick fram och tillbaka ute i korridoren för att få Fabian att somna. Tittade in och gjorde tittut med dom stora barnen i rummet.
Tripp...
 Fanny tyckte det var kul, Felix pinsamt....Jag hade också roligt :)
...trapp...

...trull

Poserar fint med sin nya  vän droppställningen. Dom såg nästan ut som tvillingar, lika grova

 Korridoren utanför uppvaket var rolig att springa i tyckte Fabian. Han kom nog upp i någon kilometer om han haft stegräknare på sig. Så roligt att han börjat ta riktiga steg och inte bara hoppar längre, även om det blir i sidled.

 Vi fikade nere i kafeterian medan Felix låg på operation. Sen kollade Fabian in alla löpsedlar om det hänt något nytt.


Busunge med spring i benen

Tre stift i handen och ett nytt fint blått gips

 Plingade på dörren på förmiddagen. Där stod det en snäll tjej som följer oss på FB med en liten julklapp till Fabian :) Tack snälla för den!
 Stackars lilla Fabian tog nog ut sig av allt spring på sjukhuset igår. Fick feber igår kväll och vi har suttit uppe hela natten i en fåtölj och "sovit". Ringde 1177 runt klockan halv fyra, han är så ansträngd i sin andning. Vi skulle avvakta så det gjorde vi. Klockan sju kom Robert upp och avlöste mig så jag fick sova någon timme innan han skulle gå och jobba.
 Vi hade ju så stort tänkt att göra julgodis idag. Det blev inget av med det. Hoppas vi får till det imorgon. Vi klädde granen i alla fall så det ser lite juligt ut här hemma. Fabian tyckte kulorna i granen var toppenfina.


 Tomten var tidig i år och han hade tydligen också brutit handen.
 Har nyss ringt 1177 igen då Fabian inte blivit bättre utan snarare tvärs om. Han har lyckats somna en liten stund nu. Robert jobbar till klockan 17 så när han kommer hem ska vi gå över till akuten för att han kanske behöver inhalera.
 Stackars lilla pojke! Han är sjuk titt som tätt och jag lider med honom :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar