Summa sidvisningar

måndag 23 december 2013

Idag har vi julafton!

 Idag firar vi jul med mina barn och min mamma. Jag och Fabian gick upp strax före halv sju.
Han somnade om efter en timme och då passade jag på att göra knäckklubbor.

 Kokade dom lite längre än vanliga knäcken så den blev lite hårdare så pinnarna håller sig kvar.
125 grader blev perfekt. Blev lite olika storlekar  men det har väl mindre betydelse så länge dom är goda.

 Hade rullat små strutar och tryckt ner i en skål med socker så dom höll sig upprätt tills dom stelnat till. Nu är allt godis klart!

 Den här tatueringen har Robert på sitt ben. Jag gillar den jättemycket, både för att den är fin och för att det var det finaste nån gjort till mig för att visa sin kärlek till mig.
Jag har ingen tatuering. Skulle vilja ha en, vet bara inte vad och var. Något som symboliserar min barn och Robert vill jag ha.
Älskade lilla skrutten är feberfri idag och lite piggare men fortfarande väldigt hostig och rosslig.
 Vi fick hämta ut hans fina ståskal idag. Ska prova det när Robert kommit hem från jobbet. Han missar alltid allting när han jobbar jämt så nu väntar vi in honom.
Han är sjuk han med stackarn och måste jobba ändå på museet. Började sent idag i alla fall så han kunde sova ända till klockan tio i morse.
 Visst blev skalet fint med stjärnan på bröstet och gröna fina band? Hoppas det går bättre att prova det hemma. På ortopeden sist blev han superledsen och ville absolut inte stå i det. Vi ska börja med korta stunder och sluta innan han blir ledsen så den inte förknippas ihop med något tråkigt och obekvämt bara. Man får väl kanske låta honom leka med saker han inte får ha i vanliga fall så det blir något positivt med det.
Fabian sover och snart ramlar resten av dom stora barnen in. Fanny och Felix har sovit här och Fannys pojkvän med, men han har åkt hem till sig nu. Mormor är här och håller på att göra jansson.
Klockan fem blir det mat sen uppesittarkväll och bingolotto för hela slanten!

                                                          God Jul på er!!! Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar