Summa sidvisningar

torsdag 5 december 2013

Längtar efter snön!

Förra årets julkort
 Idag skyndade vi ner till Ica innan stormen Sven skulle komma. Vi hann både dit och hem. Jag älskade vintern som var förra året med all snö.
Har längtat efter snön länge nu. Det blir så ljust och fint.
 Den här bilden är tagen på självaste julafton förra året. Vi firade jul med barnen dagen innan jul och så kommer vi att göra även i år.
Vi tog en promenad upp till Ica Maxi på julaftonskväll. Trodde inte ens att det skulle vara öppet då. Det roliga var att vi inte var ensamma där heller som vi trott.Det var mycket folk där som köpte fryspizza och annat som vilken dag som helst.

 I år ska vi vara hos Roberts föräldrar på julafton. På annandagen firar vi alltid jul tillsammans med mina syskon. Tidigare firade vi med vår pappa och så vi syskon men sedan några år tillbaka skar det sig mellan hans fru och oss så vi har fortsatt själva att ses och det är alltid lika kul då vi inte ses så ofta.
Vår syster bor i Linköping så det blir ett par gånger per år vi ses.
 Jag har försökt att få tag på en sån här åkpåse som Fabian ligger i. När Elin får sin lilla Sixten ska hon få tillbaka sin åkpåse, det var ju ändå hon som fick den av mormor när hon var liten.
Nu har vi äntligen fått tag på en tack vare snälla kompisar som lånar ut sin :)
Liten Fabian för ett år sen

Tittut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar