Summa sidvisningar

söndag 24 november 2013

En härlig 2-timmars promenad för hela familjen

 I morse var det min tur att få sovmorgon. Då passade Fabian på att sova till klockan åtta. Robert hann ligga vaken en hel timme och vänta på att han skulle vakna!

Mina fina killar <3 (två av dom)


 Klockan nio gick jag upp. Har snarkat som en galning i natt. Stackars Robert har fått putta på mig flera gånger. Känner av förkylningen än och så har jag för många kilon på min kropp, då snarkar jag extra mycket. Robert är också förkyld.
 Vi beslöt oss för att ta en skön långpromenad idag i alla fall. Var ju kanonväder och han var ledig.
Det var länge sen vi gick en riktig promenad nu, i alla fall tillsammans.
 Vi var upp till Lugnet och gick omkring i spåren uppe i skogarna där. Snön låg vit på backen.
 Eller fläckvis vitt med snö var det i alla fall. Snökanonerna gick för fullt och folk åkte till och med skidor.

Värsta snöstormen!


Det var äkta frost i gräset i alla fall.

 Fabian blev trött och sov nästan en timme i vagnen. Ser så himla mysigt ut där han ligger <3


Frost i lingonriset

Åsbobacken

 På hemvägen gick vi förbi Åsbobacken. Där är det en perfekt pulkabacke vintertid. Nästa helg funderar vi på att gå upp dit och grilla lite korv.
Fabian vill inte heller vara med på bild

Frost i skägget
 Jag avskyr att se bilder på mig själv. Ser bara en massa dubbelhakor och en stor tjock mage! Jag kommer verkligen inte igång med träningen. Promenader räcker inte och Fabian är inte längre nöjd att sitta still i vagnen så länge på gymmet att han kan vara med. Robert jobbar så långa dagar. Han är hemma som tidigast i 18 tiden och ibland så sent som klockan 21. Han vill ju hinna mysa med Fabian innan han somnar för natten och så vill vi ju hinna se varandra också.
Vi pratar alltid bra när vi går. Vi har bestämt att vi ska försöka få till träningen på helgerna och får helt enkelt turas om att gå upp till gymmet då. Han jobbar ju även helger men inte lika långa dagar då.
Han skojade bara, ville visst vara med :)
 Jag har ingen vinterjacka som passar mig för jag är för stor. Vill absolut inte kosta på mig någon ny när jag är såhär stor heller. Den jag har nu hittade jag billigt på myrorna. Får gå dit och se om jag hittar nån vinterjacka där med. Begagnat och loppisfynd är det bästa jag vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar