Summa sidvisningar

lördag 9 november 2013

Adjö med den välanvända hoppgungan

 Sovmornar är ett minne blott. I morse fick vi i alla fall sova ändå till kl 06, Fabian har sen vi ställde om till vintertid vaknat 04.30 vilket känns liiite tidigt att gå upp! Visste knappt om det var natt eller dag, bara mörkt.
 Full rulle är det i gåstolen nu. Vi har lagt leksaker överallt i hyllorna i vardagsrummet så han kan hoppa omkring, sträcka sig och riva ner.
 Älskar att se på honom när han hoppar runt som en liten känguru och det bara lyser bus i hans ögon.

 Fast inte när man får blixten i ögonen :)
 Då blir man helt galen och försöker slita kameran ur handen på mamma!


 Tur vi har stort vardagsrum, han hoppar fram och tillbaka hela tiden. Åh vad vi kommer att sakna detta rum :(
 Idag har hoppgungan fått flytta ner i kartongen och ska fraktas hem till Elin så hennes lilla Sixten kan ha den sen. Det här han varit den absolut bästa saken Fabian haft. Det är tack vara den han har tränat upp sina ben och rygg sp han kan hoppa runt i gåstolen nu.
Hoppgungan är inte lika rolig längre nu när han kommit på att han kan förflytta sig till olika ställen. Ska bli kul att se sen när han får sin nya gåstol från habiliteringen. Blir lättare att ta sig fram med lite större hjul.
 För Fabian finns inga vilodagar. Här tränas det varje dag. Han blir bättre och bättre på att lyfta huvudet också. Kan till och med ligga en liten stund och leka på magen nu.

 Dumma mamma lägger sakerna så långt bort att man måste sträcka på sig.
 Kolla! Snart tar han sig upp med armarna!
Heja duktiga Fabian!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar