Summa sidvisningar

fredag 29 november 2013

Ny racer i snygga färger!

Fabian har haft en knölig natt igen lilla stackarn.
Han har feber och är snorig.
Ringde vårdcentralen i morse. Dom hade inga läkartider idag tyvärr.
Är rädd att han får öroninflamation igen. Sist han hade det så sa han inget heller. Förra veckan när han skulle haft sprutan började han ju bli sjuk. Läkaren sa att vi skulle ha lite extra koll på öronen.
Vi får gå över till akuten om han blir sämre.
På förmiddagen var vi till Libra assistentbolag. Vill höra vad det finns för möjligheter för Fabian.
Vi tycker att det känns jättejobbigt att lämna honom i någon annans händer.
Han måste ju ha tillsyn hela tiden.
Visst gör han framsteg men han är ju ändå långt efter sina jämnåriga.
Jag kan t ex inte lämna Fabian sittande eller liggande på golvet och jag går på toaletten.
Rätt som det är ramlar han på näsan och kan inte flytta sig själv. Inte säger han något heller om han ramlar omkull, han bara ligger i den ställning han föll i.
En annan sak är när han ska äta. Litar inte på när någon annan ska mata honom. Gröt går bra men inte mat. Det tar upp till en timme att få i honom en portion mat.
Han sätter i halsen hela tiden. Även fast jag mixat maten och blandar ut den så den ska bli lätt att svälja och inte för tjock. Han kan inte äta smörgåsrån eller frukt och annat som barn i hans ålder gör.
På eftermiddagen hade vi hembesök av habiliteringen. Vi ska söka vårdbidrag. Vi fick beskedet om att det omtalade återbesöket då vi skulle få svaret om röntgen inte kommer att bli före jul. Så i januari nån gång skulle vi fått svaret om jag inte ringt.
Jag tycker att ovissheten att inte veta är den jobbigaste.
Skönt att Robert var ledig och kunde vara med på allt idag. Kände att jag blev lite låg och irriterad när hon var här från habiliteringen. Allt låter så negativt ibland, att dom bara rycker på axlarna lite. Det är vår son det handlar om!
Som vi kämpat att få i flera år och höll på att mista direkt vid födseln!
Fabian fick i alla fall sin egen gåstol idag, så vi lämnade tillbaka den vi lånat så länge. Den var mycket finare. Röd och blå och färggrann. Pimpade till den lite med rörisolering för allas säkerhet.
Alla familjemedlemmar har blåa fotknölar och ömmande hälsenor :)
Fabian blev så glad över sin snygga gåstol att han trillade omkull.
Tur han har sin myspöl så han inte slår i bakhuvudet när han trillar bakåt.
Första provturen

4 kommentarer:

 1. Ni har en riktig goding så trist att man alltid ska få strida för sina barn med alla myndigheter och instanser man måste alltid vara stark för deras rättigheter men en riktigt fin gåstol har han fått kram till er alla veronica

  SvaraRadera
 2. när du gå på öron,näs o hals kan dom kolla i halsen samtidigt om det är nått där för han sitter i halsen ,det ä dom som kollar upp sånt ,jag hoppas att du få vårdbidrag så att du kan slippa tänker på att jobba nu när han behöver dig bäst ,till allt är klart o ni vet hur det är o vilken behov han behöver till han börjar dagis ,men det kommer säker ta ett bra tid ,håller tummar för er ,tycker han kämper bra ,att träna varje dag kan ge ett bra resultat på kort tid ,och säker när det är muskler det handlar om ,då få man gör det som en rutin ,ni klara det ,ni är jätte duktiga och förstår att det ta på krafter hur mycket man älskar sin liten pojk ,men kärleken klarar allt ,kram o en trevlig 1 advent ,kraaaaam <3
  kram nancy

  SvaraRadera
 3. Tänker på er varje dag...är glad för Fabians skull att det ät JUST NI du och Roberto, ) som är hans föräldrar. ...ni som har dom största hjärtarna!!!! Är hemma i morgon. ..lussebak...kom!!!!Kram mallan

  SvaraRadera
 4. Ni är så starka!!! Han är så fin, lille pojken! /Ulrika J H

  SvaraRadera