Summa sidvisningar

söndag 24 november 2013

Finbesök av söta lilla Elsa och hennes föräldrar

 Fabians lilla kusin Elsa är så himla söt och snäll. Den här bilden är från i somras när vi var och fikade tillsammans med Elsas mamma Sara.
 Här är dom och leker i sandlådan hos Farmor/mormor och farfar/morfar.
Midsommar i Grycksbo hos farmor och farfar. Elsas pappa Daniel har tagit bilden.

 Här var innan Fabian lärt sig att ta sig fram i gåstolen. Han hängde mest över bordet och kunde inte göra så mycket mer än så. Elsa tyckte nog att det var perfekt för då kunde hon ta alla saker och ha dom för sig själv utan att Fabian kunde ta dom tillbaka. Inte kunde han hoppa ikapp henne och köra på henne heller :)

 Fabians faster Sara pratar jättemycket. Det är hon medveten om själv och vi brukar retas med henne lite ibland. Idag fick Elsa nog av sin mammas babbel! Hon hittade Fabians hörselkåpor och satte på sig dom!
 Hon såg så rolig ut. Gick omkring och lekte med kåporna på sig hela tiden :) Idag var det Elsa som fick passa sig för Fabian. Han slet av henne sakerna och blev arg på henne när hon tog hans boll. Han kunde inte ta den ifrån henne för hon var snabbare än honom. Så kul att se att dom faktiskt kan leka tillsammans. Fabian hoppar efter Elsa överallt och tycker att hon är jättespännande och rolig.

 Sara skulle ta av Elsa kåporna och då blev Elsa arg på sin mamma! Elsa får önska sig ett par egna i julklapp som hon kan ha på sig hemma :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar