Summa sidvisningar

fredag 10 oktober 2014

Haft Alice hela eftermiddagen ♡



Såg ett bra tips i en grupp på Facebook idag. Fabian tycker ju inte om att bli kladdig men måste ju ändå få testa på att "kladda". Lade i lite färgkluttar i en påse och tejpade fast på bordet. Han kände lite försiktigt men sen kom kusin Elsa och hon var mer intressant. Får prova igen en annan dag och kladda lite.
 Vi fick låna hem Alice på eftermiddagen. Hon är precis lika fantastisk som Fabian. Så nöjd och glad hela tiden.
 Dom är så snälla med varandra morbror Fabian och lilla Alice. Klappar lite på varandra, ibland fint och försiktigt och ibland lite mindre fint men inte så det blir ledsamt :)
 Det är så kul när dom hasar sig fram på golvet båda två. Han på rumpan och hon på magen. Dom har följts åt hela tiden och lekt med samma saker och varit på samma ställe.






Roberts syster Sara och lilla kusin Elsa var hemma med Fabian medans vi åkte och hämtade Alice. Vi skulle åka och titta på en matstol till Fabian samtidigt. Eftersom inte Fabian var med i bilen så kunde Alice passa på att prova hans bilstol. Hon som inte alls gillar att åka bil var hur nöjd och glad som helst. Hon satt nog riktigt bra i hans stol och kunde se ut lite mer.


Dom lekte med alla bollarna i myspölen så det flög bollar åt alla håll och kanter. Fabian han skulle ligga ner som en pannkaka bland alla bollarna :)




-Kom Alice vi drar innan hon får syn på oss!!
Alice tyckte att mormor hade en fin matta i hallen.


Mina små älsklingar, så underbart att få rå om dom båda två och ännu härligare att dom är så snälla och goa med varandra.


Det tar på krafterna att vara hos mormor och busa med morbror Fabian. Alice somnade nästan direkt i bilen på väg hem :) 


Den här matstolen var det vi var och fyndade. En Stokke Tripptrappstol för ynka 100 kronor. Nya kostar dom runt 1500 så det kallar jag ett riktigt fynd :) 
Imorgon ska vi på bytesmarknad i Bjursås, kan hända vi gör nåt mer fynd där.


Fabian bredde ut sig rejält i myspölen och tog ingen hänsyn till tjejerna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar