Summa sidvisningar

tisdag 14 oktober 2014

Fabian 2 år!!!

 Tänk att det är hela två år sen det här lilla pyret kom till oss och förgyllde vår tillvaro med massor av glädje och kärlek.
 Det har varit en kamp från den dagen han planerades. En alldeles fantastisk kamp som är värd alla tårar i världen. Fabian har från den dagen han föddes varit en mycket speciell liten kille .
 Med fyra barn innan honom så var han inte alls som sina syskon, det var något särskilt med honom. Bara det att han inte gick att amma var märkligt. Jag som ammat fyra barn utan problem med massor av mjölk och ammat dom länge. Fabian ammade jag inte en dag, han klarade inte av att suga så jag fick pumpa ur och ge i flaska.
 Efter 15 dagar över tiden och tre dagars utdragen förlossning så kom han med dunder och brak till slut ut. Alldeles blå och livlös. Efter 28 långa minuter drog han sitt första andetag och sa hej till sin pappa som satt i rummet med honom hela tiden.

 Söt som socker och charmig som få.

 Alltid nöjd och glad, vet inte hur gammal han var när vi hörde honom gråta första gången. Tror det var när han fick sin första spruta på BVC. Även pappan fällde en tår då ;)

 Såhär såg det ut för ett år sen. Han hade ganska precis lärt sig sitta men for omkull ibland så en kudde som stör bakom ryggen behövdes för säkerhets skull. Vår dåvarande granne Lena hade gjort världens finaste tårta till honom. Hennes blogg hittar ni HÄR om ni vill beställa nån fin tårta någon gång.

 Lite bus har det blivit på dom här två åren också, precis som det ska vara :)

 Fabian har legat i hårdträning och vi tränar vidare varje dag. Nu väntar vi på en tid hos ortoped för att mäta in och förlänga ståskalet så att det passar igen. Man växer fort när man är en liten kille.

 Förra året på ettårsdagen var vi ut på restaurang och åt på kvällen. Såhär glad blev Fabian då :)
 I år blir det inget restaurangbesök då varken Fabian eller Robert kan äta riktigt så det skulle bli lite bortkastade pengar.
 Fabian har sina vänner  i kusin Elsa och så lilla Alice som han är morbror till. I januari blir han morbror igen.


 Vi har haft en alldeles underbar sommar och gjort mycket roliga saker tillsammans. Fabian gillade mest alla bad. Och att hänga med "farsan".
 Jag passar på att blogga medans hans sover för resten av tiden är han som ett litet frimärke på mig. Det är inte riktigt bra för tillfället och han blir så ledsen lilla plutten, inte alls likt honom som alltid är nöjd med tillvaron annars. Han har sovit i sin säng hela natten i natt i alla fall. Vaknat ett par gånger men legat kvar där. Klockan sex gick vi upp sen somnade han om efter en timme och sover än (två timmar senare) Mormor har kommit och jag ska gå till min terapeut och tömma tårkanalerna igen.

2 kommentarer:

  1. STORT GRATTIS till 2-åringen!!! Hurraaaa!! Så fin bildkavalkad du har gjort Cathrine!! Kram, Karin S. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket snälla Karin!! :-)
      Kram

      Radera