Summa sidvisningar

fredag 18 april 2014

Vi har haft det riktigt bra (bildbomb)

Vilken bra resa vi haft. Vi har varit jätteduktiga på att slappna av och lita på mormor och Fanny där hemma.
Fabian hade somnat halv åtta igår kväll och sovit till halv nio i morse så mamma tyckte inte det var några problem att ha honom :)
Vi har skrattat, ätit gott, druckit gott och satt båten i gung! ;)
Träffade en jättetrevlig dam på båten vi satt och babblade och skrattade med båda dagarna.
Hon frågade om vi var i 35 årsåldern, sa att hon kunde lägga på tio år till på mig. Hon sa då att hon tyckte att jag var väldigt välbevarad. Men det var inte bara därför han var trevlig :) 
Men det kanske var den kommentaren som gjorde att jag faktiskt för första gången på länge faktiskt kände mig fin på kvällen när jag piffat till mig lite som omväxling ♡

Som det nervösa vrak jag är så kunde jag inte slappna av och sova i morse för jag var rädd att vi skulle missa frukosten.
Vi hade en hytt med dubbelsäng och då ingick en lyxfrukost med ett glas mousserande vin. Kan inte påstå att jag var värst sugen på vinet, kunde inte dricka upp de.
Tvingade upp stackars Robert så vi kunde gå och äta frukost sen la vi oss en stund till och tittade på tv. 
Vi bet ihop igår kväll och orkade faktiskt hålla oss vakna till klockan ett! 

Jag fullkomligt älskar kameran på min mobil.
Det blir så himla bra bilder så Robert är dötrött på mig som tjatar om dom hela tiden.
Nu sitter vi på bussen på väg hem igen. Längtar som två tokar efter Fabian.  Tyvärr får vi nog längta ända tills imorgon och se honom för vi är hemma sent och då sover nog han.
Det här har i alla fall varit en bra prövning för oss att vara ifrån Fabian och se att det går bra. Jag är så stolt över min man och älskar att få vara hans fru.
Vi har så otroligt roligt tillsammans.  Finns nog ingen som kan få mig att skratta och må bra som han, förutom mina barn såklart ♡
Nästa gång ska vi åka till Tallinn och då får Fabian följa med för då blir det två nätter på båten.

2 kommentarer:

  1. Vad härligt ni verkar ha haft det! Så kul att resan blev lyckad! :-) Om ni inte har varit i Tallinn tidigare, så har ni något att se fram till. Jag har varit där några gånger och det är en jättefin stad! The Old Town är fantastiskt väl bevarad och en av de finaste i sitt slag... Trevlig helg och Glad Påsk! Karin S.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi har verkligen haft det toppenbra :-) Robert har aldrig varit till Tallinn, jag har varit där två men det är säkert 10-15 år sen. Håller med dig, väldigt fint där och deras blommor som såldes på torget var något utöver det vanliga som jag kan komma ihåg.
      Kram och Glad Påsk till dig!!

      Radera