Summa sidvisningar

onsdag 2 april 2014

Ännu en skön vårdag (bildbomb)

 Buspojken! Han har kuddkrig varje gång han ska sova nu mera. Han kan lätt hålla på upp till en halvtimme innan han tröttnar och lägger sig ner och sover :)


 Kastar sig bakåt och sätter sig snabbt upp igen, han har blivit jätteduktig på att sätta sig. Förut kunde han bara sätta sig om han låg på kuddarna så han hade lite uppförsbacke, nu kan han även fast det är plant läge. Som en liten jojo nästan.


Svårt att tro när man ser bilderna att det här är världens tröttaste kille

 När busgrodan sovit klart gick vi ut och gick runt i gamla gränder på stan. Tycker det är jättemysigt att gå omkring i dom gamla kvarteren i stan och kolla.
 Fabian däremot ser inte riktigt lika road ut som mig....
Mamma!! Kan du sluta fota hela tiden!!!!!

Östanfors området

 Lite skoj var det nog ändå tyckte han. Vi gick till affären innan vi tog oss till Kålgården för att titta på alla fåglarna där.

 Det var riktigt spännande. Länge stod vi där och tittade och vi hade nog kunnat stå där än om Fabian fått bestämma.

 Alldeles underbart vårväder var det, solen värmer riktig skönt.

Kan dom här fåglarna heta rumpnissar tro?
 Efter fågelskådningen gick vi till lekparken och gungade. Det verkar ha en avslappnande effekt på Fabian. Han blir som paralyserad och bara sitter (hänger) och njuter. Blev en liten picknick vid ån för vi var ute så länge att Fabian hann bli hungrig. På vägen hem stannade vi till och köpte Fabians första riktiga skor till honom. Blir toppen att gåträna i, lätta och lite stadigare.

1 kommentar: