Summa sidvisningar

söndag 16 augusti 2015

Sy och slö söndag

Robert hade en trevlig kväll igår och kom hemrumlandes klockan tre i natt. Jag som gick och lade mig tidigt blev väckt av en kärlekskrank man som hade tusen saker att berätta....Imorgon bitti ska han kliva upp i den tiden. Då är han nog inte lika pigg och pratglad. Kärlekskrank är han alltid. Han har inte jobbat på tio veckor. Först var det operationen och sjukskrivning, sen blev det semester på det. Jag blir utan bil imorgon så vi var och handlade det jag skulle till mitt jobb redan idag. Imorgon tar jag cykeln till jobbet med min ömma bakdel... Nu har vi båda två jobb som vi älskar att åka till. 
Annars har jag tillbringat lite tid framför symaskinen idag. Försöker att hitta på nya modeller på väskor att sy. Helt plötsligt blev det jättekul att sy väskor. Har sytt tre olika modeller idag.
Den här tyckte jag blev söt. 
Gillar knäppningen på den. Alla väskor har foder och innerfickor.
Den första väskan med lock sydde jag i ett stycke. Den här "breddade" jag på ett annat vis. Man kan aldrig få för många väskor. Det är samma sak med kuddar :) 

2 kommentarer:

 1. Den svart-vita väskan är ju helt förtjusande söt!! Åh!! :-) Det är en sådan väska jag genast skulle köpa, om jag såg den i en affär eller på en marknad. Kanonfin!!! Kram, Karin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst blev den söt! :-)
   Kram på dig Karin ♡

   Radera