Summa sidvisningar

fredag 14 augusti 2015

Ömma rövar

Mamma kom hit i morse. Åt lite tårta och lånade ut sin cykel till oss. Vi cyklade ut till Grycksbo och hälsade på familjen Anselius. Det var vår första långa riktiga cykeltur tillsammans hela familjen nånsin. Lite som en dröm som äntligen gick i uppfyllelse. 
Selma jagade efter Fabian. Tror dom har saknat varandra för dom till och med pussades idag. Så sött så vi höll på att smälla av♡
Fabian hade lite ståträning hemma hos Fanny och Jesper. 
Han sträckte sig efter kylskåpsmagneter och slog ner dom i golvet. Flera gånger reste han sig så, riktigt bra jobbat av honom. Selma tittade imponerande på.
Som vi har saknat dom. Tre veckor borta är lång tid det. Har varit kanoner idag så Robert och Fabian skulle bada. Fanny och Jesper bor alldeles vid vattnet. Fabian var lite för trött och ville inte alls vara inte vattnet.
Selma hon plaskade på utan beskymmer.
Robert visade hur kallt det var i vattnet. Ja ni får själva lista ut vad det var som var i den storleken ;) 
Vi har haft en riktigt härlig dag och vi njöt av cykelturen trots att våra bakdelar skrek av smärta. Robert har inte cyklat på flera år och börjar med en tur på nästan tre mil.
Fabian blev trött på hemvägen och slumrade till inte kärran en stund. Han har suttit nöjd hela vägen både dit och hem. Nya skorna hade han på sig också. 
Selma och Fanny sover hos oss i natt. Jag kommer att ha en grym träningsvärk i mina ben imorgon. Det var betydligt tyngre att cykla dit med Fabian bak i kärran än att bara cykla själv.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar