Summa sidvisningar

måndag 17 augusti 2015

Möbelskruvning och blåbärspaj

Det börjar hända grejer i min lokal. Jag har skruvat möbler så händerna värker idag. Ändå hann jag idag inte att skruva ihop allt. Hade turen att ha en elektriker där idag så han hjälpte mig att skruva upp hyllan i köket ovanför bänken jag satt ihop. Eller ja, jag har skruvat ihop hyllan också. Det var så roligt för att jag fick besök av några av "mina" pensionärer som bor där. Vi pratade lite om aktiviteter och saker vi ska hitta på. Vi är nya på det här området allihopa. Dom som pensionärer och jag som fritidsledare. Men jag är övertygad om att vi kommer att få det kul tillsammans. Tills på onsdag ska jag planera för några veckor framöver lite olika aktiviteter och skriva ut ett program och dela ut. Jag måste försöka hitta på nån trubadur eller nån som kan sjunga och spela för oss nån kväll som inte kostar allt för mycket. Tar tacksamt emot tips :) 
Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?! ;)


Mamma har varit snäll och plockat blåbär till oss. Varje år får vi svamp och blåbär av henne. Allt rensat och klart att bara frysa in. Gjorde en riktigt god smulpaj med blåbär idag.

2 dl havregryn 
2 dl vetemjöl 
2 dl strösocker 
2 tsk vaniljsocker 
175 g smör

175°C i 40 minuter och så vaniljglass till.
Mums!! 

5 kommentarer:

 1. Marie Munktell18 augusti 2015 07:19

  Hej!
  Anders Mattsson i Gopa är en underbar trubadur!
  Kanske kan vara något? Man kan iallafall fråga! 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marie det var ett bra tips! :-)

   Radera
 2. Hej. Kontakta Helene Simonsson på Träffpunkten i Svärdsjö 073-5682744 så kan du få många bra tips på aktiviteter. Lycka till. Hälsar Mary-Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mary-Anne! Ska faktiskt träffa Helene imorgon :-)

   Radera
 3. Hälsa från mig då./Mary-Anne

  SvaraRadera