Summa sidvisningar

måndag 31 augusti 2015

Ombytta roller

Idag har jag haft café på jobbet. Sen har jag skruvat möbler i flera timmar. När man öppnar upp alla paket med saker som ska sättas ihop. Kollar alla tusen skruvar och grejer som följer med så funderar man både en och två gånger hur tusan man ska kunna sätta ihop det till en möbel.
Jag följde instruktionerna till punkt och pricka och har inte ens satt något uppochner eller fel åt annat håll. Hann dock inte med att göra färdigt den helt. Har två lådor och dörrarna kvar.I vår familj är det oftast jag som skruvar ihop möbler och sånt. Robert lagar för det mesta maten. Vi gör helt enkelt det vi är bäst på och tycker är roligast.
Fabian och Selma verkar gå i samma spår. Fabian höll till i sitt kök medan Selma stod vid snickarbänken :)
Dom är riktiga busfrön dom där två. Imorgon ska vi gå till öppna förskolan. Eller det är vår plan, det blir inte alltid som planerat med Fabian. 
Vi var och kollade på en symaskin till Fanny idag. Den ska vi också gå och köpa imorgon. Hon har fått presentpengar till det. Kul att hon också vill börja sy. Elin är ju också jätteduktig på att sy. Jag är lite ledsen däremot då min ena symaskin gått sönder. Ska lämna in den imorgon och får nog hämta den redan samma dag som det lät. Han är så otroligt bra han som har symaskinsaffären. Betalar mycket hellre ett par hundra extra för att få den hjälpen och servicen som han har. Istället för att beställa på nätet menar jag. Jag vill kunna lämna in över disk om något krånglar eller är trasigt istället för att skicka iväg det.
Dom små sover gott sen några timmar tillbaka. Robert jobbar en timme till och jag ska hoppa i säng för nu börjar ögonen går kors.

3 kommentarer:

  1. Hej! Vart är möblerna ifrån? Borden var riktigt snygga! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Ursäkta sent svar. Är inte helt säker men tror dom kommer från Ikea då allt annat är därifrån :)

      Radera
    2. Hej!
      Ursäkta sent svar. Är inte helt säker men tror dom kommer från Ikea då allt annat är därifrån :)

      Radera