Summa sidvisningar

söndag 2 augusti 2015

I chock efter gårdagens utekväll

Efter att ha varit barnvakt i två nätter så skaffade vi oss barnvakt själva för en utekväll  på tu man hand. Jag köpte en knallgrön mönstrad tunika på rean på Indiska igår. Jag gillar deras kläder jättemycket och grönt är
Vi hade en jätterolig kväll. Skrattade så det gjorde ont i kinderna. Min älskade man är helt galet knäpp (på ett bra sätt) 
Vi laddade upp med frukt och ett glas rosévin med frysta jordgubbar i. Solen sken och det var riktigt varmt att sitta där. Men såklart tornade regnmolnen ihop sig och det började regna.
Som tur var drog det ganska snabbt förbi och solen tittade fram igen. Vi gick nog ut igen nio tiden. När vi började att tänka på att gå hem strax efter tolv började folk strömma till på stan och gå ut. Jag drog nog upp medelåldern rejält igår. Vi skulle gå och köpa en korv igen vi gick hem. Mitt på stora torget bakom en liten blomkruka såg vi en räv. Sen såg vi två... Två unga tjejer reste sig upp och visade hela "hönan" för alla som befann sig där. Alltså dom hade lika gärna kunnat sitta mitt i gatan och kissat. Det var i te så att dom skyndade att dra upp dom minimala små trosorna för att skyla sig heller. Nej då, stod där rakt upp och ner och visade glatt upp underredet. Pratade till och med till oss där hon stod helt bar. Kan säga att det är lite svårt att se nån i ögonen när den står naken och pratar med en. Är det jag som är gammal men beter man sig verkligen på det viset?! Visst jag har också kissat i det fria men nog har jag då försökt att hitta nåt ställe där man inte syntes istället för tvärs om. Robert blev så chockad av åsynen att han blev förkyld och mår dåligt idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar