Summa sidvisningar

söndag 2 augusti 2015

Kommer jag verkligen att klara det

 Igår morse tog vi en promenad för första gången på över en veckas uppehåll. Vi gick lite över 5 kilometer med Fabian och Alice i varsin vagn.

 Det är så fint att gå längs efter ån och solen sken på oss hela vägen.

 Vi gick genom Kålgården och där höll dom på att förbereda för Brylla festivalen. En gratis festival med aktiviteter för barn. Vi fick hälsa på hästarna som dom skulle köra ett torné spel med. Fabian fick "hålla i" hästen. Alice somnade i min famn när vi kom hem, när hon hade vaknat och ätit körde jag hem henne till Elin. Det är så mysigt att få låna Alice ibland och ha henne hos oss.
Jag börjar bli lite nervös inför mitt nya jobb, fast det vore väl konstigt om jag inte hade fjärilar i magen. Jag är bara så rädd att jag ska glömma saker och inte kunna ha koll på allt jag ska sköta. En guldfisk har ju bättre minne än mig. I fredags skulle jag ha varit på mammografi, Det kom jag på idag...

Det är inte bara i min hjärna det är rörigt. Hela lägenheten har jag lyckats vända uppochner på. Skulle "bara" möblera om i mitt syrum. det slutade med ett oorganiserat kaos i hela lägenheten, och imorgon kommer dom hit från Omtanken. Jag måste skynda mig att plocka ihop direkt jag vaknar imorgon. Robert var lagom trött på mig men Fabian tyckte att det var kul och var med mitt i röran och kollade på alla saker och dansade, för vi hade musik när vi höll på och röja runt.

2 kommentarer:

  1. Cathrine, du kommer att klara av jobbet jättebra!! Skaffa dig bara en stor, fin kalender där du skriver upp allt viktigt! :-) Karin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blir mitt första inköp! :-) Kram

      Radera