Summa sidvisningar

torsdag 6 augusti 2015

Fy bubblan så bra vi haft det

Bilresan till Stockholm gick bra. Fabian sov en liten stund i bilen. Han har svårt att slappna av och sova i bilen några längre stunder. När vi kom fram och in i vänthallen så stod luften absolut helt stilla där inne. Svetten bara rann av folk (inklusive mig).
När vi fick komma ombord blev vi glatt överraskade över hytten vi fått. Robert ringde och skulle fråga om det fanns nåt skydd till sängen att sätta på till Fabian så han inte skulle ramla ur sängen. Han talade om att han är rullstolsburen. Då sa dom att det fanns särskilda handikapp anpassade hytter med plats för rullstol och hjälpmedel. Inte kostade den något extra heller. Såklart tog vi en sån. Men vi hade väl aldrig kunnat gissa att den var så stor som den var. Som en stor svit, med tv och allt. Så kom dom in med en extra stödbräda till Fabians säng också. 
Vi hade bokat buffé direkt vi kom ombord så det var bara att lämna sakerna i hytten och gå upp och äta. Det var såna köer till hissarna så det slutade med att jag bar Fabian och Robert rullstolen. Jag kan inte låta bli att reta mig lite på fullt friska människor som av ren lathet åker hiss istället för att ta trappen när det är såna köer till hissarna. 
Fick lov att ta kort på alla desserter då jag var så mätt och inte orkade äta av dom. Fabian fick såklart lite glass. Han hade vi med egen mat till.
Det var en skön kväll när vi gick ut på däck och tog lite luft efter maten. Varmt och i princip vindstilla.
Köpte lite duplo och en flaska rosévin i taxfreen. Fabian blir så glad när han får nåt nytt. Han blir alldeles sprallig hela han och skiner som en sol.
Vi piffade till oss och tog ett glas vin medan Fabian byggde med lego.
Robert köpte en strawberry daiquiri  (stavning??) Men gott som attan är det.
Resultatet efter vår uppiffning blev sådär. Robert hade varit smart och inte packat med så mycket kläder. Det slutade med att han fick lov att gå och köpa en t-shirt för att Fabian slog ut en halv kopp kaffe över hans skjorta :)
Fabian charmade alla runtomkring oss. Han dansade och höll låda och hade verkligen jätteskoj. Han höll på att dansa med en dam och rätt som det var fick hon en puss på benet av honom. Vet inte om det betydde Tack för dansen kanske. Hon blev då alldeles överlycklig över pussen.
En och annan selfies har vi tagit såklart.
När vi åkte hem idag var det strålande sol och hur skönt som helst på soldäck. Men Fabian blev trött så vi fick gå ner till hytten. Det var bara för alla att vila. Han somnade när det blev mörkt och tyst i hytten och sov i två timmar.
När vi kommit iland åkte vi hem till Marko och hans Pia som det var första gången vi träffade. Dom bjöd på en riktigt god middag i sin nya lägenhet dom nyss flyttat till. Otroligt snyggt hem!!  Och Pia var verkligen en toppentjej, jätteskoj att äntligen få träffa henne. Vi hade inte alls någon lust att åka hem. Resan har gått så bra med Fabian så nästa gång vi ska åka blir det två nätter nu när man vet att det går bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar