Summa sidvisningar

torsdag 20 augusti 2015

Jag virrig?? Kan jag väl aldrig tro

Jag och Fabian skickade Grattis-på-födelsedagen hälsningar till Fanny i morse. Fabian gillar att bli pussad på handen....tror jag. Eller så tyckte han att jag skulle vara tyst.
Fick besök av Robert och Fabian på förmiddagen på jobbet. Dom tog en promenad i solen till mig. Jag hade bilen till jobbet idag, brukar cykla annars. Men jag var tvungen att vara i stan före lunch då dom skulle göra ett nytt försök att få igång min mobil och idag gick det bra så nu kan jag läsa mina jobbmejl. Efter det åkte jag till tippen med en massa skräp som blev när jag skruvat ihop möbler. Väl tillbaka på jobbet så röjde jag undan och bakade en så kallad silviakaka. Så lätt och smidigt att baka i långpanna och frysa in. Då har jag lite att bjuda på när det ska fikas sen. 

Fick besök av mina nya vänner på jobbet. Vi drack kaffe och pratade. Dom är så otroligt trevliga och jag blir så glad när dom tittar in till mig och säger hej. Vi pratade om vilka aktiviteter vi ska hitta på och vad dom har för önskemål. Vi kom fram till att vi kallar min Träffpunkt för Ungdomsgård istället. Dom är ju så otroligt pigga alerta pensionärer. 


Dom gillade mitt program jag delade ut igår och det värmer att höra.
Bara det att jag är lite för entusiastisk att hitta på aktiviteter för dom att jag glömmer livet här hemma.
Har ett viktigt läkarbesök nästa vecka som jag glömt bort mitt i all planering. 
Får skjuta fram tipspromenaden en dag som jag ska ha nästa vecka.
Lika bra att dom vänjer sig med att jag är lite snurrig men att det blir rätt bra till slut ändå.


Det är så kul att Robert och Fabian kan hälsa på mig på jobbet. Fick hjälp att skruva ihop en grill idag av min käre make.
Igår var dom också förbi och sa hej och Robert pratade med en av "mina" pensionärer. 
Idag när jag och mina nya vänner satt och pratade kom vi in på övervikt och jag sa att min man var stor förut.
Du menar Robban säger en av dom. Ja, sa jag förvånat. Jag jag kände igen honom från tv sa han. Det visade sig att även dom andra hade följt hans resa i BL och hejat på honom. Dom ville gärna att han kommer dit och berättar om sin resa. 

Jag har världens bästa jobb. Jag är så glad att jag fått den här chansen. Och jag hoppas och tror att vi kommer att få många roliga stunder tillsammans på mitt jobb. Pensionärerna sa att Robert var en i gänget han med :) 
I vår Ungdomsgård. 
När jag kom hem från jobbet var maten klar och stod på bordet. Robert skulle iväg och jag och Fabian gick ner på stan och köpte en glass.
Sen promenerade vi runt i den sköna kvällssolen i stans kvarter.
Stannade till i lekparken. Det var tur han var själv i sandlådan då han kastar allt hela tiden. Det var ett stort moln med sand runt honom.
Fina lilla buspojken♡  
När vi kom hem somnade han skönt i sin säng efter lite välling. 
Imorgon ska vi åka ut och gratulera Fanny. Duktiga fina älskade Fanny. Så klok och en alldeles fantastiskt bra mamma. Och jag tror hon är en bra fru också om man frågar Jesper♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar