Summa sidvisningar

torsdag 27 augusti 2015

Feber för tredje gången på en månad

Har som vanligt haft en bra dag på jobbet. Får besök av mina pensionärer varje dag jag är där och det är så kul. Jag har planerat lite för framtida aktiviteter och det kommer att bli både musik och föreläsningar. 
Jag och mamma var till Rosahuset när jag slutat och köpte lite tyg. Så nu har jag sytt ett babynest till min kusin som nyss blivit farmor. Dom hade så fina band där så jag var tvungen att genast sy en väska för att se hur det blev med bandet. Snyggt tycker jag som älskar grönt. När vi åkte hem från Borlänge kom hela himlen ner. Jädrar vad det regnade. Det gick i 60-70 hela vägen hem, man såg knappt vägen för att det regnade så otroligt mycket. Jag ringde Robert på väg hem som cyklat i morse och skulle fråga om han ville ha skjuts. Men han var redan hemma och såg ut som en dränkt katt :-) 
Han var våt ända in på skinnet, jag skrattade inte alls åt honom ;)
Stackars Fabian har fått feber igen. Det är tredje gången på en månad som han är sjuk med feber nu. Stackarn, sover oroligt och vaknar titt som tätt. Imorgon är jag ledig så vi får ta en mysdag  inne. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar