Summa sidvisningar

onsdag 9 april 2014

Positiva besked

Den här dagen har det känts bättre än på länge.
Fanny och Jesper kom hit på förmiddagen så jag passade på att dammsuga och torka golven medans dom lekte med Fabian.
När jag byter påse i dammsugaren så brukar jag börja med att dammsuga in lite tvättmedel för att det ska lukta lite gott när man städar.
Fabian han har pysslat med heminredning hela morgonen, står skor precis överallt och han ser helnöjd ut.
Blomman som ska stå i fönstret brukar endast få stå där när han sover :)

Fick ett mycket glädjande samtal från f-kassan idag, jag ska få pengar!!!
Tänk att det som tagit flera månader för en människa helt plötsligt gick att lösa på en dag för en annan. Så jäkla skönt!

Gjorde en kycklingsallad till lunch när Robert kom hem. Blev lite sallad kvar som jag åt senare med en avokado och en röra på tonfisk och kvarg. Älskar röror.
Vi tog en liten promenad på eftermiddagen och tittade på fåglarna i Kålgården. Var ingen värme i luften ute, blåste riktigt kallt.
Fast idag gjorde det ingenting :) 

4 kommentarer:

  1. Yay!! Money!! En del säger att pengar inte gör dig lycklig(are)...mMen hallå, de gör definitivt livet lättare!! ;-) Så skönt att det äntligen ordnade sig men det är skrämmande att en person kan ställa till så mycket elände för många... Du skulle ju ha haft de där pengarna hela tiden!! Tur att du fick tag i en bra person till slut!! :-)

    Mmmmm, nu blev jag sugen på avocado - nam! Jag tror bestämt att jag får ta en tur till affären och införskaffa någon (läs några!). Ha en fin kväll! Karin S.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det underlättar verkligen! Tur jag inte är ensamstående för då vet jag inte hur det gått. Otroligt hur en människa kan förstöra så! Tur det finns bra människor där också :-)
      Ha en riktigt skön kväll du med!!

      Radera
  2. va skönt att du få pengar nu ,tänk att man måste blir arge först efter att vara ledsen o allt skit ,att bytar handläggare på fks var ett måste för att få rätt ,men tänk dom människor som inte orkar att ringa o sägar vad dom tycker ,tycker synd om dom ,hoppas dom lär sig en läxa på fsk o blir snällare i framtiden ,för det är redan dom som drabbar att vara sjuk inte orkar mera o tjata ,tur vi byter regering snart så det blir mer respekt för dom som är drabbade av sjukdom o smärte , .är glad för din skuld o hoppas allt lösas sig ,många kramer <3 <3 nancy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var en stor sten som lättade nu! Jag hoppas hon får sig en uppläxning och inte gör såhär mot flera.
      Kram på dig Nancy <3

      Radera