Summa sidvisningar

tisdag 29 september 2015

Matmarknad och framsteg

Fabian har börjat med nåt riktigt tok. Han vaknar varje natt klockan tre. Oftast alldeles nerkissad. Ibland räcker det med att byta på honom så somnar han om, ibland får man ge välling för att han ska somna om, ibland får man vackert kliva upp och bygga lego...

Så blev det i natt. Han hade absolut inte tänkt att sova mer. Jag var inte riktigt lika förtjusande glad över att gå upp i den tiden och leka. Vi var uppe hela familjen för att Robert började jobba i ottan och skulle upp runt 04.
Jag och Fabian (mest jag) var så nyfiken på Matmarknaden som kommit tillbaka till stan i år igen. Doftar ljuvligt över hela stan. Är rena karneval stämningen med god mat, musik och massor med folk ute. Fint väder var det också.
Fanny och Selma kom in till oss. Vi skulle gå ut och äta när Robert jobbat klart. I väntan på att han skulle komma hem så syddes lite nya kläder till Selma. 
Man vill ju bara smaka på allt som finns på stan. 
Det är så vackert upplagt överallt och en njutning för ögat att se på.
Vi åt en kycklinggryta med dijonsenap, åt den även förra året och den är fantastiskt god. Imorgon blir det nog en Langos, eller nåt annat gott.
Det är mat från världens alla hörn så det finns en del att välja mellan. Dom stannar här till den tredje oktober tror jag så vi hinner nog smaka på lite olika rätter.
När vi kom hem tog vi fram Fabians fina lära-gå-vagn. Den är i stort sett helt oanvänd. Selma kom snabbt på hur man skulle gå med den.
Även Fabian lyckades stappla nåt litet steg med hjälp. Han har även lärt sig att nå upp till lysknapparna så nu blinkar det som på värsta discot här hemma. Men det finns väl inget som gör oss så lyckliga som framsteg. Jag tror att all träning i ståskalet sista tiden gjort nytta också. Han har börjat sätta ner hälarna i golvet allt oftare när han står. Han har ju alltid bara stått på tå hela tiden och trippat på tårna när han går (med stöd av oss) 

Selma som fick in snitsen snabbt bjöd Fabian på en åktur i vagnen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar