Summa sidvisningar

fredag 11 september 2015

Ibland ska man ha tur också

Vi var ner på stan på förmiddagen. När vi kom hem på gården såg jag att han bara hade en sko på sig....
 Det är inte det lättaste att få skorna att sitta kvar på hans små fötter. 
Det var bara att vända om och gå samma väg tillbaka och hoppas på tur. Gick mest och tittade i backen för att se skon. Det är ju en ganska bra färg dom lyser upp och syns.

Dess värre såg jag den inte nånstans. På vägen hem igen kollade jag lite högre ifall nån lagt upp den på nån bänk eller skyltfönster. 
Det var ren tur att jag fick syn på den! Nån vänlig människa hade lagt upp den i en korg med garner. Det var bara det att den smalt in i färgerna så den knapp syntes där den låg. 
Hade den legat i korgen bredvid hade jag inte sett den :)
Notera Fabians lilla hand på bilden som försöker ta ett garnnystan ;)
När vi hade vilat middag och ätit så gick vi ut igen. Robert kom med bussen så precis när vi kom ut. Vi fick åka med honom till Fabians stora lycka och tanka bussen. Han hade varit hem en sväng på sin rast. Både jag och Fabian sov middag då, jag hade inte ens hört att han varit in. 
Vi fick åka med till Resecentrum. Vi hade sån tur att det kom två tåg just när vi klev av bussen så då var vi ju tvungna att titta på dom också. 
Vi gick och handlade lite mat när vi tittat färdigt på alla bussar och tåg.
Gjorde en ost och skinkpaj till Robert kom hem från jobbet. Han ska jobba hela helgen också. Jag har jobbat hemma med Fabian idag. Har haft en massa tråkiga pappersjobb och ringt en massa samtal också. Skickat in en överklagan angående Fabians försäkring i Trygg Hansa. Försäkringen gäller inte då dom säger att hans diagnos är utvecklingsstörning. Det stämmer ju inte alls då den är Microdelition 1q21,3 och inget annat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar