Summa sidvisningar

tisdag 8 september 2015

Mamma, mormor, barn och barnbarn

Så blev den efterlängtade bussturen av på eftermiddagen. Lite försenad dess värre då bussen krånglade och Robert fick lov att byta buss senare.
Det var en mycket nöjd Fabian som fick sitta bakom ratten med pappa (när vi stod stilla såklart)
Robert ropade ut i högtalarna att det var en ny kapten ombord som han hälsade välkommen. Men det var ingen som hörde för det var bara vi tre på bussen :)
Fabian satt och "pratade" hela vägen ut till Grycksbo. Pekade på allt och sa "ä dä"
När vi strax över tio minuter för sena kom ut till Grycksbo så stod Fanny och Selma där och väntade på oss.
Vi gick ner till affären i byn och sen mötte vi upp Elin utanför Alice förskola för hon skulle hämta henne där klockan två.
Vi fick följa med in för att Fabian hade råkat pinka igenom allt och var genomvåt. Hade som tur var extra kläder med i väskan.
Vi blev ett fint gäng som gick hem tillsammans sen. Första som vi gick allihopa med varsin vagn. Har alltid varit en av döttrarna med barn bara. Fick en rolig beskrivning av oss på Instagram. 5 barn, 1 mormor, 3 mammor, 2 systrar, 1 bror, 1 morbror, 2 mostrar, 2 barnbarn och två kusiner. Tror jag fick till det som henne där :) 
Vi gick hem till Elin och fikade lite, jag och Fabian hade sockerkaka med oss som vi bakade i morse. Fabian grät mest hela tiden när vi var där. Han var livrädd för Alice, hon i sin tur var rädd för Selma, som i sin tur var helt oberörd och bara glad hela tiden. Vi fick lov att gå till slut för att Fabian bara var ledsen. Han var nog väldigt trött också.
Vi gick hem till Fanny och Jesper och där mjuk ade han upp och blev sig själv igen. Han och Selma vände uppochner på hela deras vardagsrum.
Robert kom och hämtade oss när han jobbat färdigt i halv sex tiden.
Fabian somnade i bilen på väg hem. Vilket resulterade i bus kvällen lång och han somnade först efter halv tio. Han har börjat med en ny grej. För att ha sitt rum fint så har han börjat knuffa lådorna med leksaker framför sig ut i vardagsrummet och vända dom uppochner där. Så nu är hans rum jättefint medan övriga lägenheten ser ut som ett slagfält.....
Han kan den där lilla killen ♡

1 kommentar: