Summa sidvisningar

tisdag 22 september 2015

Syskola med Elin

Idag fick vi besök av Elin på morgonen. Vi hade bestämt att vi skulle ha lite syskola här hemma. Hon ville lära sig att sy lite kläder till både sig och Alice.
Hon var en duktig elev och sydde både byxor till sig och ett pannband. 
Alice, Selma och dockan fick varsin mössa. Hon fick ut rätt mycket plagg av den lilla tygbit hon hade.
Det var jobbigt att vara sy lärare. När Fabian sov somnade jag också och Elin satt och sydde själv. Och smygfotade mig när jag sov. Hon hade dolt mina hakor fint bakom en groda :)
Fabian fick en tröja med brandbilar. Han blev så glad över den att han haft den med sig hela kvällen och tittat på alla bilarna på tröjan. Han får ha den på sig imorgon. Han är verkligen tacksam att sy kläder åt, han blir lika glad varje gång han får nåt nytt. Utom när det är t-shirtar,  han gillar absolut inte kortärmat.
Robert och Fabian tog en promenad när Robert var hem på rast på dagen. Dom gick lite över fem kilometer. På vägen hem hade ena däcket på vagnen smällt. Robert hade fått gå snett och hålla upp vagnen med det trasiga hjulet. Tur vi har fler vagnar att välja mellan. Får lämna in den andra på lagning...Fabian  har haft sin farmor här på eftermiddagen när jag var på möte och Robert jobbade.

Det blev en tidig kväll för Robert. Han börjar så tidigt på morgonen och är uppe redan före klockan fyra. Jag satt och titta på Falens matresa. Hans Falen och hans kock kompis Peter är så himla roliga.

Nu ska jag också hoppa i säng.

2 kommentarer:

  1. Åkte med Robert idag (onsdag) från Söderås, kändes som att åka med en kompis fast jag inte känner honom. Så glad och trevlig. Ha en bra dag. Hälsningar Mary-Anne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han minns dig säger han :) Ha en fin helg! Kram Cathrine

      Radera