Summa sidvisningar

onsdag 2 september 2015

Mina barn imponerar

Fick hjälp av Fabian att skruva ihop det sista på skänken på mitt jobb. Han är helt otrolig på att snappa upp och förstå vad sakerna är till för och hur dom används. Han såg mig skruva fast dörren. När jag lade ifrån mig den så tog han den öppnade dörren och gjorde lika som jag gjort. Duktiga killen♡
Han imponerade även när mormor skulle gå hem på kvällen. När hon sa Hejdå så gjorde han slängpussar till henne. Mormor blev så glad att hon nästan började gråta. Han kan inte vinka men han va att man kan göra slängpussar när nån ska gå och säger Hejdå.  Han är så himla duktig och lära sig saker. Nåt jag funderar rätt ofta på är om han kommer att kunna lära sig att prata. Jag hoppas av hela mitt hjärta att han kommer det. Jag vill så gärna kunna sitta och lyssna på honom när han ställer tusen frågor om allt som barn gör.
På jobbet har jag som sagt haft lite hjälp av Robert och Fabian. Dom hämtade och körde bort allt skräp som blev efter möblerna. Jag var utan bil idag och gick i regnet hem när jag slutat. Men jag hade stövlar och regnjacka så det gick ingen nöd på mig. 

Hade lite höstmys på jobbet med tända ljus.
Hade tänkt bjuda på glass och fruktsallad men vädret gjorde att jag bakade en äppelpaj istället. Något som uppskattades av mina nyfunna vänner och dom tyckte den var jättegod. Älskar när den blir lite knäckig och knaprig på ytan. Vi fikade och pratade och hade trevligt. Imorgon blir det räkfrossa och jag kommer att ha hela min fina lokal full i folk. Ser verkligen fram emot det, med lite fjärilar i magen såklart :)
Jag och Fabian hade lite mys och lite (mycket) bus innan det var läggdags. Han har börjat ta sin näsa och kasta bort den. 
Han håller alltså inte för näsan för att jag luktar illa eller nåt.
Det är inte bara Fabian som imponerat på mig idag. Fanny som köpte sin symaskin igår hade redan idag lyckats sy ett par supersnygga haremsbyxor till Selma! Dom är lika händiga som sin mamma ;)
 Min mamma har också alltid sytt och varit händig så vi har nog fått det från henne allihopa ♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar