Summa sidvisningar

torsdag 10 september 2015

Från vantar till linne

Jag vaknade före klockan 04 i morse. Kunde bara inte somna om, när jag blundade så bara blixtrade det framför mina ögon. Robert blev lite paff när hans klockan ringde 04 och jag låg vaken och kollade i mobilen. 
Jag lyckades somna om efter 05 nån gång, hann sova i en kvart typ för sen vaknade Fabian halv sex.

Robert kom hem på rast halv nio och jag cyklade iväg till mitt jobb. Det var dimmigt och kallt ute. Tog vantarna med mig för säkerhets skull. 
Det klarnade upp under dagen och blev riktigt varmt ute. Som en sommardag, vilket passade perfekt då vi hade tipspromenad på jobbet idag. Vi fikade blåbärspaj med glass efteråt. Fabian och mormor var ute och gick och kom förbi och sa hej och Fabian åt lite glass. Det blev ännu en lyckad dag på jobbet. 
När jag kom hem var Fanny, Jesper och Selma hemma. Jag och mamma matade varsitt barnbarn. 
Vi gick ner till biblioteket när dom ätit. Jag frågade vad dom gör med gamla tidningar. Dom kastades eller gavs bort blev svaret. Jag undrade om dom hade några sömnadstidningar. Han var ner i källaren och kollade om det fanns några kvar. Kom upp med två tidningar med mönsterbilagorna kvar i. Gissa om jag blev glad, fina mönster var det också. 
Vi lekte lite på barnavdelningen innan vi gick hem. Fabian älskar dom superstora legobitarna som finns där. 
Hemma skulle Fabian styla för Selma. Han försökte härma henne och krypa och ställa sig på knä. Han ramlade hela tiden och blev så ledsen, så ledsen. Han har ju inga reflexer så han bara faller pladask i golvet. Det är inte alla gånger man hinner med att ta emot honom lilla skrutten ♡ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar