Summa sidvisningar

torsdag 27 november 2014

Ståskal, julkort och klippning (bildbomb)

 Det var en rätt trött liten kille jag gick ut med i morse för att försöka passa på att ta lite julkort. Det var -4 grader och frostigt och fint i mark och träd.
 Den lilla nissen försökte gömma sig bakom handen och försvinna, men några bra bilder blev det ändå :)



 Mycket sötare Tomtenisse än såhär finns nog inte.

 Han har blivit så stor Fabian. På den hä bilden syns det verkligen.


 Han funderade vad det var för vitt och kallt i gräset. Längtar tills snön kommer och man kan ut och dra honom i pulkan.


 Det var så vitt ute att vissa bilder nästan så ut som svartvita. Det var tur den blåa skylten lyste upp på bilden.



Innan vi gick ut och fotade så testade vi ståskalet. Han protesterade lite men inte alls så farligt när jag skulle spänna fast honom.  Desto roligare var det att stå vid diskbänken och "diska". Det var rent i hela köket när han var klar.....


Jag har äntligen varit och klippt mig. Sist det hände var i Mars så det var ju trots allt inte så länge sen för att vara mig. Bestämde mig för att spara håret över vintern med ta bort allt slitna. Det resulterade i nästan 10 cm kortare hår. Men det fanns lite att ta av :)


Mamma fick ett pannband innan hon gick hem ikväll. Det var fyra grader kallt ute nu med och hon hade glömt mössan hemma. Eller så ville hon helt enkelt ha ett snyggt pannband bara :)


Jag bröt av bland alla hästar idag med några lila hundar. Nu väntar sängen. Imorgon ska vi åka till Karlstad och titta på hockey. Det ska bli skoj. 

4 kommentarer:

  1. Vilken otroligt söt tomtenisse du har hemma, mina dom är stora både nissen och nissorna. Ha en underbar adventshelg tillsammans med dina nära o kära. Stor kram till en fin familj från en som halkade in på din blogg och fastnade.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är han för söt :) Va roligt att du hittade hit och än roligare att du fastnat här. Kram och ha en fin första advent!

      Radera
  2. Vilken underbart fin Tomtenissedräkt! Jag älskar "lurv" som är mjukt!! Skulle gärna vilja hitta en tomtemössa för vuxna med mjuk pälskant. Då skulle den få sitta på mitt huvud hela julen! ;-) Du har så vackert hår!!! Bra att du inte klippte det kort... Jag tror att du hade ångrat dig + att Robert säkert hade saknat de långa lockarna... ;-) Trevlig helg!! Kram, Karin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag får sy en åt dig ;) Tack! Ja jag är glad att inte allt hår rök för då hade jag nog garanterat ångrat mig. Kram och ha en fin första advent!

      Radera