Summa sidvisningar

torsdag 6 november 2014

En riktig umgåsdag

 I dagarna två har det varit fullt hus här hemma. Jag älskar att vi är en stor familj, det blir lite smått kaotiskt när vi är bara hälften hemma. Hur det ska bli över jul kan man ju undra :-) Vi firar julafton dagen innan jul och spelar alltid Bingolotto då. I år blir det två busfrön som klänger i julgranen, nästa år ännu en liten plutt. Vi får nog börja hyra nån stor lokal snart om alla ska få plats.
 Idag har det varit lite av både familj och vänner hemma. Barn i alla storlekar och modeller. Helt underbart! Vi har pratat om allt och ventilerat ur oss en massa. Jag är så himla glad att vi funnit varandra och tagit upp kontakten igen. Och att det känns som igår fast det var 20 år sen sist vi sågs. Bortsett från dejten på Ikea för inte så länge sen :)
 Det är min kompis från gymnasiet jag menar. Idag var det första gången våra barn träffade varandra. Elin och hennes dotter har haft kontakt på nätet men aldrig träffats, dom är ju faktiskt kusiner.
 Alice hon höll på att spöka sig som vanligt. Fabian har inte haft någon riktigt bra dag, han har nog helst velat krypa in under min hud idag. Han är så tung att bära omkring på när han har knasiga dagar. Det är tur han älskar att åka vagn. Vi gick ut i morse när han var så trött men inte hade ro att slappna av.
Efter en stunds promenad somnade han gott i vagnen. Gick hem och han sov vidare på balkongen i nästan två timmar. Medan han sov där så hann jag klippa håret på Felix under tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar