Summa sidvisningar

onsdag 11 juni 2014

Man hinner inte med så mycket mellan Fabians sovtider

Det klarnade upp mellan skurarana
Mums med sand
Man hinner inte med så mycket mellan Fabians sovtider. Hade tänkt cykla idag men efter all lek i parken så somnade han igen när vi kom hem. Han vaknade rätt sent så nu blir det ingen cykling utan nu blir det grillat på balkongen istället till middag.
Vi hade några kokta potatisar och ägg i kylskåpet så det var perfekt att göra en gubbröra till lunch. Jag älskar röror!
 När Fabian hade sovit klart sin förmiddagsvila packade vi ihop oss och gick till lekparken som ligger bredvid mormor. Det var tur vi var två för vi fick gå med varsin vagn. Jag med rollatorn i en och Robert med Fabian i en. Vi hade kaffe med oss och mormor mötte upp oss i parken. Gissa om Fabian blev lycklig när hans favorit kom :-)

Han har en till favorit nu också, rollatorn! Han tjuter av lycka när han springer omkring. En helt ny värld har öppnat sig för honom!
 Han gick omkring i parken som vilken liten kille som helst. Förutom att han inte kan ta sig an alla andra leksaker som finns där. Han sitter ju liksom lite där han sitter...
....men han är så nöjd med det han kan göra.
 Det började regna igen när vi i parken så vi packade ihop oss och gick hem till mormor. Det slutade lika snabbt som det kom så det blev lite lek i sandlådan på mormors gård istället. Bilderna fick eget liv och flyttade omkring sig lite huller om buller men nu får det vara som det är. Fanny var till sin skola idag och hon ska få börja om i höst! Så himla kul!! Jag blev så otroligt glad när hon berättade det. Måste bara säga att Falu Fri är en makalöst bra skola som tar väl hand om sina elever och även deras föräldrar. Det här har varit en dag med bra besked!
Mormor och Fabian på äventyr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar