Summa sidvisningar

söndag 15 juni 2014

En familjeutflykt till strutsfarmen (bildbomb)

 Idag gjorde vi en liten familjetripp till Sahlins strutsfarm som ligger alldeles utanför Borlänge. Det var jag, Robert, Fanny och Fabian som var dit. Fanny hade aldrig varit där innan.
 Fy sjutton vilka stora djur det är! Fabian var helt orädd men vi andra var lite småskraja för dom superstora fåglarna.
 Deras hjärna sägs vara lite mindre än deras öga. Är väl typ i den storleksklassen jag ligger också. Idag frågade jag Fanny om vi inte kunde åka och titta på kusin Julia när hon går ut 9:an....vilket hon självklart gjorde i fredags på skolavslutningen....
Jag vet inte vad det är med mig. Mitt minne är lika med noll. Jag är så glömsk och förvirrad att jag nästan blir rädd för mig själv ibland.
Skriver jag inte upp det jag ska göra så glömmer jag bort det direkt.


Fabian och Fanny stretar lite åt olika håll kan man säga :)

"Små" strutskycklingar




Lampor gjorda av strutsägg


Bästa kompisar

 När vi skulle släppa av Fanny gick vi över till Roberts föräldrar och blev bjudna på lite god fika. Hembakad rabarber/jordgubbspaj. Lilla kusin Elsa var där och skulle sova hos mormor och morfar.

Mums med chips


 Fabian var ute och gick med farfar lite och jagade hundarna. Farfar/morfar är ju Elsas bästis så hon blev lite putt när hennes favoritmorfar knatade runt med Fabian.

 Satt på trappan och småsurade lite en stund sen kom hon tillbaka och ville vara med igen :)


 Tyvärr hade myrorna byggt bo i sandlådan så Elsa och Fabian kunde inte leka där. Det var alldeles svart av myror och fullt med myrägg i sanden! Googlade fram att man skulle ha i malen kanel för att få bort dom. Det går ju inte att ha i något gift om dom ska kunna sitta där och leka sen.

En glad Elsa igen :)

Fabian och farfar på promenad

Elsa med sin bästis morfar <3

2 kommentarer:

  1. Outspädd Fun Light saft funkar också mot myror jag jag läst :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok får prova det om inte kanelen funkar :-)

      Radera