Summa sidvisningar

söndag 1 juni 2014

Härliga söndag

Det går bättre och bättre att få hålla i Fabians händer och han blir starkare i benen.
Lägg till bildtext
 När Fabian sovit klart sin förmiddagsvila så åkte vi till Lunån för att kolla på lite djur. Ingen av oss har varit där tidigare så det var nytt för hela familjen.
 Riktigt mysigt ställe. Man fick gratis gå omkring och titta på alla djur som fanns där och även gå in och klappa dom. Det fanns ett gårdsmejeri där dom sålde egna produkter dom gjort. Vi köpte såklart med några goda ostar hem.


Alpackor

 Fabian tyckte det var riktigt spännande att se på djuren. Ska bli roligt att åka till Furuvik med honom sen för där finns mycket att se på för honom.

 Lite läskigt var det med dom små dvärggetterna men till slut vågade han sig fram och klappa försiktigt på dom.Kalkoner låter så jäkla roligt tycker jag

Man blir trött av att titta på djur i värmen

 Vi tog en fika i deras cafe´. Eftersom allt var gratis så fick man inte ha medhavd matsäck med sig utan bidra med en slant genom att köpa deras fika.

Många djur gick fritt runt på gården så Fabian hade att titta på under fikat också.

Jag åt ostkaka med sylt och grädde

Fabian och Robert åt glass

Robert tyckte det var så skönt att gå omkring barfota i gräset och känna värmen från solen i huden.

Vi fick en kompis när vi fikade Har ni inte varit hit så kan jag varmt rekommendera er att åka hit, ett toppenställe för både stora och små.

1 kommentar:

  1. Supermysigt ställe. och inte så himla långt bort heller. Var där förra året, och vi kommer definitivt åka dit igen :)

    SvaraRadera