Summa sidvisningar

söndag 8 juni 2014

Det blev en heldag i Furuviksparken (bildbomb)

 I morse när vi satt och åt frukost och tittade på nyhetsmorgon så kom vi plötsligt på att vi skulle åka till Furuvik. Packade ihop det vi skulle och satte oss i bilen mot Gävle.
 När vi kom in i parken möttes vi av en väldigt lång man. Fabian tittade lite skeptiskt och sträckte upp handen och hejade.
 Dom skulle precis till och mata aporna när vi kom. Det var så packat med folk så vi såg inget utan gick tillbaka sen och tittade på aporna istället.
 Det här var ett ögonblick som Robert längtat efter länge. Att för första gången ha Fabian på sina axlar. Han satt inte länge men han gjorde det i alla fall. När vi skulle gå in till getterna fick Fabian gå "själv" där inne. Han stapplade fram över stenar och allt helt orädd för djuren.Mycket att se på

Mitt livs kärlek

Pappa var roligare att titta på och busa med än att se på dom stora kamelerna


 När vi ganska precis gått igenom alla djur kom det en regnskur. Vi satt under tak och åt under tiden.

Fabian vilade i vagnen lite

Robert bär på min vinst

Söta små silkesapor

Äcklig grön orm


Haha jag vet inte vad den ena apan tagit för grepp om den andra lilla apan

 Vi har haft en alldeles fantastisk dag och jag tror att Fabian också tyckte att det var kul. Även om när vi stod och titta på aporna genom glaset och dom var alldeles framför oss, då tyckte han att flickan som stod bredvid oss var mer intressant än djuren. Han är inte så med när man pekar och försöker att få honom att titta på saker. Det kommer väl nån gång det med.

 Robert spelade på tre olika chokladhjul men vann inget. Jag ville inte spela men till slut tvingade han fram mig till ett hjul och jag spelade väl en gång då. Det var bara jag där som spelade helt ensam. Valde en bricka och hon stannade hjulet......och jag vann!!!!
Robert bara vrålade och jag höll på att skratta på mig ha ha :-)
Jag fick till och med gå in och hämta min vinst själv :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar