Summa sidvisningar

söndag 6 december 2015

Mycket folk trots dåligt väder

Halv tre i natt vaknade jag av en gapskrattande Fabian. Tänkte att han säkert drömde och skulle tystna snart. Men tji fick jag, han skrattade både länge och väl och mycket. 

Sen jag drömde om spökflickan på hans rum törs jag knappt gå in till honom på nätterna när han skrattar så. Nu gjorde jag de ändå såklart och han var väldigt kissig. Efter en ny blöja så somnade han strax om.
Jag och Robert skulle upp tidigt då vi skulle vara vid gruvan kl 08 för att börja förbereda vårt marknadsstånd. 
Selma skulle tydligen upp tidigt hon med för hon var också vaken tidigt. 
Jag gick in och hämtade henne och tog henne till vår säng. Åh va gosig hon var. Låg alldeles tätt i till och alldeles stilla och myste.

Ville inte alls gå ur sängen. Men det var bara att sätta fart.
Vädrets makter var definitivt inte på vår sida idag. Vi hade ändå turen att stå mot en husvägg. Dom stackars knallarna som hade sina stånd i mitten på torget kunde inte ens ha tak över sina bord då det blåste så hemskt.
Det tog i ibland så grejerna for åt alla håll. Och så kom det nån regn skur mitt i allt om vart annat. Vi var mycket förvånad över att det var så otroligt mycket folk trots det dåliga vädret.
Det var tur att jag gjorde fler än sex dreglisar för vi hade bara fyra med oss hem och nästan alla tavlor tog slut också. Vill någon köpa nån väska så har jag några kvar.
Men nästa helg ska jag stå på marknad i Rättvik så det är bra att jag har lite saker kvar tills då.
Fabian hade tillbringat dagen med Fanny, Selma och mormor. Fabian hade nog helst varit ensam med Fanny om han fått bestämma :)

Nu är vi alldeles trötta efter den långa men fantastisk roliga dagen.
Natti natti♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar